kbkdijital
kbkdijital (üye)
Düzce / Stüdyo Fotoğrafçısı

Tüm Dijital Carrier Sahipleri Toplanalım

Arkadaşlar bende Fuji Sfa-238 e takılı jingcheng carrier var. 1,5 seneyi geçti takalı ve yaklaşık 200,000 karta yaklaştı baskı sayısı ve problemsiz bir şekilde kullanıyorum çok da ii neticeler alıyorum. Sadece 15-21 den sonrasını düğün işlerinde basmıyorum ama 15-21 e kadar sorunsız ve gayet güzel neticeler alıyorum. Olumlu veya olumsuz şeyler yaşayanlar paylaşsın ki baskı sistemleri düşünen arkadaşlara fikir olsun.Herkese bol kazançlar hayırlı işler.

Tarih: 1 Temmuz 2009, 21:34 - İp: 88.***.**2.119
-olympos-
-olympos- (üye)
Antalya / Stüdyo Fotoğrafçısı

İyi akşamlar, Aynısı bende de var. Ama seninki gibi değil sürekli sorunlarla uğraşıyorum, İlk bir yıl şöyle böyle devam etti sonra sorunlar dizboyu. Proğram günü gününe tutmuyor. Hergün değişiyor bugün verdiğim renkleri yarın alıyorum, vesikalarda her kart ayrı bir renk geliyor, her kartta dört vesika ayrı renk , bende 10 x15--- 13x18 -- basıyorum gerisi dışarda basılıyor.Önerilerin nedir nasıl bir teknikle kullanıyorsun . Şimdiden teşekkürler, paylaştığın için. İyi çalışmalar.

 

Tarih: 1 Temmuz 2009, 23:25 - İp: 85.***.**9.99
tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

Ben izmirden tütün ajans bülent tütüncü bu çeviricileri ithal edip satıyorum bugüne kadar sorun yaşamadım. kullanıcı kaynaklı sorunlardada bedeli karşılığı servis veriyorum. servis bedeli kendi sattığım makinalarda 150 euro artı kdv... gerek vesikalıkta farklı çıkması gerekse baskı kalitesi tamamen zaman içinde oluşabilecek arızalardır. çünkü kullanılan ecza kağıt emülsiyonu farklılaşıyor. zaten normal olarak kullanıcının yılda bir teknik servis alması gerekir bol kazançlar

 

Tarih: 2 Temmuz 2009, 07:58 - İp: 88.***.**4.243
fotoaktuel
fotoaktuel (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende 3 yıldır jingcheng carrier kullanıyorum. makinam konica 808. neticeleri gayet iyi.
ilk aldığım gün gibi aynı kalitede çalışıyor(allaha şükür) . renklerde yada başka bir şeyde sorun yaşamadım. 1 sene sonrada aynı ayarlarla bas hiç fark yok . değerler hiç değişmedi şükür.

 

Tarih: 3 Temmuz 2009, 08:59 - İp: 85.***.**8.164
kbkdijital
kbkdijital (üye)
Düzce / Stüdyo Fotoğrafçısı

olympos arkadaşım carrier hangisi var ve makine ne? bunları söylersen yardımcı olmaya çalışırım.Özellikle makine Fuji-238 ise çok daha fazla yardımcı olurum. Ben mevcut makinemi 4 senedir kullanıyorum.Zamanla oluşan renkl değişiklikleri normaldir.Kimyasalın değerlerinin değişmesiyle alakalı birşey.Makinenin fuji ise sorun çok basit çözülür. Makinenin kendi densimetresini kullanarak basit bi şekilde istediğin her türlü renk ayarını basit bi şekilde yapabilirsin. Gene de problemlerin varsa ben sistemi İzmitten Lider Fotoğrafçılıkdan aldım onların da sana yardımcı olması adına referans verebilirim.Hayırlı işler bol kazançlar.

 

Tarih: 3 Temmuz 2009, 12:10 - İp: 88.***.**2.119
-olympos-
-olympos- (üye)
Antalya / Stüdyo Fotoğrafçısı

İyi akşamlar,-- kbkdijital--önce ilgilendiğin için çok teşekkürler, makina fuji 238- jingcheng carrier- takılı, benim sorun ecza ve makina ile ilgili değil, carrier ve proğramı ile ilgili sanıyorum, vesikalarda her kart ayrı bir renk geliyor mesela 4 lü ves olarak 3 kart basarsam hepsi ayrı bir renk geliyor, amatör baskıda busorun yok, sadece veskalarda , birde aynı kartta 4lü vesika her bir ves, ayrı renk. yalnız ben carrier - proğramında 4lü yapıyorum, photoshopta hazırlasam yine aynı, yani proğram kararlı çalışmıyor. bilgisayarlamı ilgili -ekran kartımı - windows lamı ilgili, olabilir. Online UPS var, voltaj düzgün. Lider fotoğrafçılık servis veriyormu ve kiminle görüşeyim, cevapların için tekrar teşekkürler , İyi çalışmalar.

 

Tarih: 3 Temmuz 2009, 23:58 - İp: 85.***.**6.232
kbkdijital
kbkdijital (üye)
Düzce / Stüdyo Fotoğrafçısı

Ben öyle bir problem hiç yaşamadım.Vesikalıkları R-time 2 de basıyorsun dimi. Bir de gri renk ayarı yapıyormusun carrier dan. Ara ara gri ayarını yaparsan hiç renk müdahelesi dahi yapmadan sıfır ayarda tüm baskılarını yapabilirsin. Bu renk ayarını da makinenin kendi densimetresini kullanarak yapabilirsin. Nasıl yapıldığımı da basit bi şekilde anlatırım. Teknik destek içinde Lider Fotoğrafçılıktan Ahmet Beyle görüşebilirsin.yardımcı olur. Telefonu 0 532 641 17 34. Telefonu benden aldığını söylersin.İyi çalışmalar.Makinenin kalan çalışma sistemiyle alakalı bi sorun olursa da yardımcı olmaya çalışırm.Makine ve sistemler aynı dolayısıyla telefonla da tarif ederim.

 

Tarih: 4 Temmuz 2009, 14:10 - İp: 88.***.**2.119
f gelincik
f gelincik (üye)
Kocaeli / Stüdyo Fotoğrafçısı

olympos arkadasım bende jingcheng 4mp career var, bırkatta 4 vesıkalıgın farklı olması duzeltılır ancak her bır karenın farklı olması voltajdandır dıye dusunuyorum. online guckaynağı bu sorunu yapmaması gerekır. Bende de vardı bu sorunlar cozdum nasıl yapılacagını ararsanız anlatırım 532 2402318. Sorunu cozdugum halde jingchengi image1800 ile onumuzdekı hafta değiştiriyorum, değiştirme sebebim stüdyo basakılarındakı sıkıntılar

 

Tarih: 8 Temmuz 2009, 19:00 - İp: 85.***.**8.250
tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

merhaba olymposun problemleri servis verildi ve çözüldü... sizin tahminlerinizle hiç ilgisi olmayan problemler vardı. Eğer herkes bir makinayı yada digital çeviriciyi kullanırken uzman olsaydı teknik servise gerek kalmazdı emage 1800 olarak alacağınız çeviricide bambaşka sorunlarla karşılaşacaksınız mevcut sistemi servis alarak giderebilirsiniz. Zaten lcd den çevirici olsaydı kis bu işi bırakmazdı... alacağınız LDD ise lcd üzerine konmuş değişik led ışık sisteminden ibarettir boşubooşuna tekrar birilerine para vereceksiniz. memnun olan arkadaşlar vesikalıklarınızın dördüde aynı renk çıkıyormu fotoğrafın her tarafı aynı netliktemi yoksa bir tarafı net diğer taraf flumu? stüdyo fotoğraflarını basarken istediğiniz detayı alabiliyormusunuz? Alamıyorsanız ya malı aldığınız yere söyleyin sorununuzu çözsünler yada servisi uzman birinden alın bu söylediklerim JINCHEN ÇEVİRİCİ içindir bol kazançlar

 

Tarih: 20 Temmuz 2009, 00:16 - İp: 85.***.**1.90
lidercolor
lidercolor (üye)
Kocaeli / Firma

SElam değerli Dostlarım

Her zaman susmayı ve bazı kendini bilmezlerin seviyesine düşmemek için uğraş verdik.Ama şu insanın kim oldunu ne olduğunu herkes biliyor zaten servise gerek kalmaz evet uzman tarafından takılırsa kalmaz ama bu işte bir uzman varsa oda LİDER FOTOGTRAFÇILIKTIR.VE BUNU KANITLAMIŞTIR.mALUM İNSANLARIN TAKMAYA ÇALIŞIPTA GÜNLERDİR UĞRAŞTIĞI MAX.3-4 SAATLİK BİR İÇİN GÜNLERCE UĞRAŞAN FAKAT YİNEDE BECEREMEYEN BAZI FİRMLAR DEĞİL KİŞİLER VARDIR.uZMAN OLDUKLARIN DAN DOLAYI ANCA 3-4 GÜN UĞRAŞIRLAR AMA NAFİLE ,NE OLUR GİDER LİDER FOTOĞRAFÇILIK 3-4 SAATTE KUARA GELİR İŞTE ARAMIZDAKİ FARK BUDUR ZATEN.iDDAA EDİYORUZ DÜNYADAKİ EN İYİ CARRİER EMAGE 1800 MODELİDİR.bU İŞTE İLK ÖNCE GÜVEN GEREKİRDOSTLARIM GÜVEN BURADA ATIP TUTMAKLA OLMAZ BAZI ŞEYLER. BİZİM ZATEN GİRİP BURAYA BİŞEYLER YAZMAYA VAKTİMİZ BİLE YOK.BAZILARI İSE OTURUP BURALARA KENDİNİ DEĞİLDE BAŞKALARINI KÖTÜLEMEK İÇİN YAZARLAR.
BU İLK VE SON CEVAPTI MALUM İŞİMİZ VAR BİZİM BOŞ VAKTİMİZ YOK DOSTLARIM
BURALARDA HARCAYACAK. ÇOK LAF DEĞİL ÇOK İŞ YAPIYORUZ BİZ Kİ SİZLERE DAHA İYİ HİZMETLER VERELİM
SAYGILARIMIZLA

LİDER FOTOĞRAF SİSTEMLERİ


 

Tarih: 24 Temmuz 2009, 13:10 - İp: 88.***.**7.188
tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

TÜTÜN AJANS cevap hakı: İşi bildiğini iddia ederek yola çıkıp sonra beceremeyince başka modele dönen firmalar şimdi bahaneyle kendine yeni kazanç kapısı açmanın peşindedir... Acaba gelincik in stüdyo baskılarında neden sıkıntı var? sonrada bu olmadı gel sana başka bir çevirici verelim deniyor? Amacı sadece ve sadece ne pahasına olursa olsun para kazanmak olan ve fotoğrafçının derdini bu tür laf kalabalığı yapan firmalara itibar etmeyin memnunum diyendert edinmeyen firmalar zaman zaman bu sitede teşhir ediliyor. sizler hiç TÜTÜN AJANS Bülent Tütüncü'den şikayet duydunuzmu? piyasada elliye varan makinamız çalışıyor...firma olmaya gelince : tütün ajans vergi dairesine ve İzmir ticaret sicile kayıtlı aynı zamanda izmir ticaret odasının üyesidir.aynı kişiler bir zamanlarda piyasada benim getirdiğim çeviricilerin objektiflerinin çözünürlüğünün düşük olduğu gibi bir yalanı yaydılar saf fotoğrafçı kardeşlerde buna inandı objektifte çözünürlük olmaz... Bu tür laf kalabalığı yapan firmalara itibar etmeyin. memnunum diyen fotoğrafçıya gidin baskınızı yaptırın kıyaslayın sonra alın lütfen.

 

Tarih: 26 Temmuz 2009, 07:01 - İp: 88.***.**9.163