mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Baskı Sistemleri Bölümünde

Haddimi aşıyorumuyum bilmiyorum, ancak site sakinleri adına söylenmesi gereken şeyleri kendi penceremden yazmak istedim..

Baskı sistemleri bölümü, sitenin ticari yönü olan Seri ilan bölümüne alternatif olarak kullanılmamalıdır. (konu açarken ve cevap yazarken karşımıza çıkan kuralları okursak, bu gibi konuların uyarılmaksızın silineceğini görebiliyoruz)

Kullanıcı yorumu olarak açılması gereken konu başlıklarının, baskı makinesi ve aparatı satıcıları tarafından açılması durumunda, "bilgi verme" kavramının dışına çıkarsa, üst paragrafdak igibi silineceği malumumuz..

Sözkonusu konu başlıklarınn içerisinde tartışma olmasını yadırgamıyorum. Ancak "Tartışma" kavramının "münakaşa"ya dönüşmemesi, ortak dileğimizdir.. Oralarda, bazı üyelerin "ahlaksız" gibi haddini aşan kelimeler sarf ettiğini görüyorum. Bu gibi yazıların, yazan tarafından üsturuplu bir özürle kaldırılmasını diliyorum..

"Hiciv" kavramı çerçevesinde yazdıklarım, konu üzerine şahsi görüşlerimdir.. Ben ulema değilimki, bu sitede yazdıklarım kanun hükmünde kararname gibi görülsün.. ( Eleştiri yapıyorsam, yaşadıklarıma dayanarak yapıyorum. sitede çok faal birisi oluşum, beni seven ve destek olanların çok oluşuna sebep oluyor, paralelinde bana tepki verende var. Makul cevap beklerken, kişiselleşmiş atışma içinde kalabiliyorum.. )

Eleştiri kavramına saygı gösterilmesini, azda olsa "özeleştiri" yapılmasını istiyorum.. Saygılarımla, Mete...



Tarih: 16 Ağustos 2009, 17:43 - İp: 85.***.**4.84
dreamjet
dreamjet (üye)
Antalya / Firma

sizlerin bileceği bir iş..
soğuyup soğumamak kendi tasarrufunuz..

herkese iyi çalışmalar

 

Tarih: 12 Ekim 2010, 21:22 - İp: 88.***.**4.209
tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

mete efendi nerenle gülüyorsun anlamadık? ortada komik bir durummu var? adapazarı foto ertan 2 de baskıları inceledinizmi? ayrıca o makinayı ben satmadım sadece teknik servisini verdim. dürüst olunca birşey satmak ayıpmı oldu? ne zamandan beri? birşeyler söylemiş olmak için söylüyorsun ama büyük olasılıkla kendinde ne dediğini anlamıyorsun. Siteye sahip çıkmak sana kalmadı herkes bu siteye üye olur fikrini beyen eder ama gece gündüz heryere yazılar yazmak kendi kişiliğini bu sitede ispat etmeye çalışmakta boş iş... otur istersen önce kendinle bir yüzleş özeleştirini yap sıkıntıya düşersen profesyonel yardım almaktan çekinme. ayrıca gülme ağlanacak haline. bu kadar boş vaktin varsa ya aylaksın yada çevrendekilerle diyalog kuramıyorsun.

 

Tarih: 19 Ekim 2010, 21:38 - İp: 85.***.**2.69
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı



İşler nasıl...

 

Tarih: 20 Ekim 2010, 15:00 - İp: 94.***.**3.41
tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

işler çok iyi şu anda afyonda 30x40 makina kuruyorum gelde gör istersen nasıl kar savurtuluyormuş ... senin gibi yarı cahil çok bilmişler yüzünden birçok kişi ekmeğinden oldu. Ama olsun ne önemi var mete007 efendinin kendini fasulye gibi nimetten saydırma çabalarını kimse engelleyemez. tribüne oyna yavrum kendini tatmin edecek bir özel yaşamın ve sosyal çevren yoksa tek alternatif sanal dünyadadır mecburen ha ?ha bu arada benim müşterilerim arasında hala bir şikayetçi yok biliyormusun o yüzden satıcı lafını yafta gibi yapıştırıp ahkam kesmek sana kalmadı. bilmediğin konularda ahkam kesme.bir konuda fikir beyan edeceksen önce gör incele sonra yer ve zaman belirterek yani kim nerede ne zaman nasıl bir iş yapmış ifşa et bizde bilelim. yada bir sosyal faaliyete katıl bir derneğe üye ol psikiyatriste git hadi yavrum hadi

 

Tarih: 27 Ekim 2010, 23:44 - İp: 81.***.**1.9
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı




Hayırlı işler...

 

Tarih: 28 Ekim 2010, 08:34 - İp: 94.***.**3.41