onderkoksal
onderkoksal (üye)
Ankara / Amatör

Tripod?

Merhaba

Slik 340 DX tripod almayı düşünüyorum. Fakat yüksekliğinin en fazla 116 cm olması ve ağırlık takılacak askısının olmaması kafamı kurcalıyor. Ağırlık olayı için kendimizin sonradan tripoda bir sistem uygulaması mümkün olabilir mi? Tripodu doğada kullanacağım için ağırlık asılabilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.

Genel olarak aradığım nitelikler;
- Ağırlığının 2 kg'ı geçmemesi.
- Ağırlık asılabilmesi.
- Slik'deki gibi kauçuk kaplamalar olması iyi olur.
- Sağlam olması. Bundan sonraki makinalarım için de kullanmak istiyorum. Şu an D40'ım var.

Forumda makinaya takılan kısmın ayrı olmasının iyi olduğunu okudum. Neden? Çok mu önemli?

Sizlerin bu kriterlere uygun önerebileceğiniz tripod var mı? Slik 340 DX'i tavsiye eder misiniz?

Verebileceğim miktar en fazla 150 YTL, 1 YTL bile yukarı çıkamam

Bol fotoğraflı günler.

Tarih: 12 Mayıs 2007, 20:45 - İp: 85.***.**3.63
ermanmen
ermanmen (üye)
İzmir / Amatör

slik ciyiz ozaman izmirde satan bir yer var mı acaba? ya da internette uygun biryer biliyor musunuz?

 

Tarih: 24 Mayıs 2007, 18:35 - İp: 85.***.**9.222
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

bugun slik 500 aldım.
oldukça sağlam görünüyor. agırlık olarak 2.5 kilo civarında.
kullandıkça yorumumu yazarım.

 

Tarih: 26 Mayıs 2007, 20:38 - İp: 85.***.**4.209
sanfotugay
sanfotugay (üye)
Ankara / Firma

xder selamlar...

Türkiye'nin başkenti Ankara'da 1982 yılında kurulmuş olan SANFO, Türkiye genelindeki foto-market ve baskı mağazalarıyla birlikte, hizmet verdiği sektörün öncülerinden biri olmaktan gurur duyuyor. Geniş perakendeci ve bayi ağımız ve kendi pazarlama departmanımız, bizi müşterilerimiz için tüm yurt çapında ulaşılabilir kılıyor.

Sanfo Fotoğrafçılık, gelişime açık araştırmacı yapısı, yetkin ve dinamik kadrosuyla, teknolojik gelişmeleri yakından izlemiş, yeni teknolojik uygulamaların ülkemize gelmesine öncülük etmiş ve tüm bu süre zarfında olumlu atılımlarla büyüyerek günümüze ulaşmıştır.

23 yılı aşkın bir süredir fotoğraf sistemleri, eğitim ve sunum cihazları alanında hizmet vermekte olan firmamız uzmanlaşmış kadrosu ile tüketicinin yanı sıra, kamu ve eğitim kurumlarına hizmet etmenin haklı gururunu taşıyor.

Müşteri mutluluğunun öncelikli hedefimiz olması nedeniyle, ülkenin yedi bölgesinde, satış sonrası çıkabilecek her türlü problemi çözmeyi amaçlayan ISO sertifikasına sahip servis hizmetlerimiz bulunuyor.

Görsel eğitimde, sanatsal sunuşlarda yaygın olarak kullanılan sunum sistemlerinin satış ve satış sonrası teknik servis hizmetlerini titizlikle sürdüren Sanfo Fotoğrafçılık, fotoğraf konusundaki uzmanlığı ile de rakiplerinin arasından sıyrılıyor. Sanfo Fotoğrafçılık, tüm bu becerilerinin yanı sıra, Simda, Projekta, Nobo, Noblex, Bronica, Tamron ve Metz gibi önemli dünya markalarının Türkiye yetkili temsilciliğini alarak pazarlama ve dağıtımını üstlenmiş durumda.

Sanfo'nun genç ve dinamik yönetici kadrosu olarak bizler, sürekli kendimizi yenilememiz gerektiğinin bilinci ile, Türkiye'deki rakipsiz konumumuzu korumak adına son teknolojileri yakından takip ediyoruz.

Fotoğraf ve sunu sistemleri ile ilgili tüm proje ve problemlerinizde danışabileceğiniz profosyonel uzman kadromuz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır..

FOTOĞRAFÇILIK ADINA ARADIĞIN HERŞEYİ BİZDE BULABİLİRSİN...
[>:D :D :D :D :D

 

Tarih: 28 Haziran 2007, 23:34 - İp: 88.***.**5.8