Fotoğrafçılık Forumları
Tarih Saat Sorunu
Merhaba , digital fotoğraf makinem ile amatör olarak çekim yapmaktan büyük zevk alıyorum.Benimki sadece bir hobi.Sorunum çektiğim fotoların tarih saat bilgilerini PC de veya aldığım çıktıda göremiyorum.Menüden tarih saat aktif,bunu çekim yaptıktan sonra makine ekranından görüyorum ama dediğim gibi PC ye aktardığımda görülmüyor.Makinem Panasonic DMC-LZ2 .Türkçe kullanım klavuzunda ''çektiğiniz fotoları baskı için fotoğrafçınıza verdiğinizde tarih saat bilgisi istediğinizi hatırlatın''gibi bir açıklama var.Fotoğrafçılar bunun için bir program mı kullanıyor ? kullanıyorlarsa programın adı nedir ?Yok eğer makine menüsünden yapılacak başka bir işlem mi var ?Teşekkürler..
Secgili Balıkçı ,
Fotograf makinenle birlikte sana Viewer (gösterme propramı) vermiş olmaları gerekiyor O programı bilgisayarına kurduğun takdirde sorun hallolmuş olacaktır.Eğer paketinden o cd çıkmadıysa bana mail at sana göndereyim ( [email protected])
Bahsettiğiniz CD çıkmadı sayın Burkay, verdiğiniz adrese şimdi yazıyorum, sizden rica edeceğim.Teşekkürler..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-