Fotoğrafçılık Forumları
Slm Ankara Lılar Nerede
arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin
        mrb bn betul.aranıza yeni katıldım.ankaralıyım.çok amatörüm yani fotoğraf çekmeye yeni başladım.herkese güzel çekimli günler  

ben varım tatarbey  

Slm... 
Bende Burdayım  

[email protected] (msn) Eklerseniz Sevinirim Henüz Başladım Fotograf Cekmeye, Şimdilik Heves Gibi Çünkü Kendimi Geliştirmek İçin Yeterli İmkanı Bulamıyorum, Eger Msn Ekler ve Bana Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim... =) 

bende varım şahin. primatte kullanımı ve psd mobilya fonlarına ihtiyacım var yardımlarını bekliyorum 06
        allaaahh ne olmuş ne bitmiş 2006 da açmıştım uzun süredir girmiyordum bikaç kez buluştuk sonra kayıp yada hata bende ama artık aranızda yokum ben izmir de fotoğraf bölümünü okuyorum ama ankara ya geldiğimde buluşalım ya özledim cidden  buluşun buluşun insan uzaktayken hasret kalıyor görüşmek dileğiyle
 buluşun buluşun insan uzaktayken hasret kalıyor görüşmek dileğiyle   

@kan_ki 
izmiri gördükten sonra ankaraya dönmeyi düşünmüyorsunuz değil mi  

yada izmir sahilini görüp, ankaranın yalancı maviliğine mecbur kalmak  

izmir bırakılmaz Ankara dan da geçilmez yaa  

slm arkadaşlar.. ankarada yasayan biri olarak sizlerle tamışmak isterim 

slm arkadaşlar.ankaradan bi amatör daha   foto gezileriniz flan oluyo mu ?  [email protected]   gezilerden haberdar ederseniz sevinirm. güzel kareler için ankarada nerelere gidilebilir ?çankayadayım ama kompoziyon eksikliği yaşıyorum
 foto gezileriniz flan oluyo mu ?  [email protected]   gezilerden haberdar ederseniz sevinirm. güzel kareler için ankarada nerelere gidilebilir ?çankayadayım ama kompoziyon eksikliği yaşıyorum   

slmlar.bende ankaradayım ve bende yeniyim.Yeniler herzaman heveslidir.Bu forumda fotoğrafla ilgili gerçek paylaşımlarda bulunmak dileğ[email protected]
İlgili olabilecek konular
- 

İnsani Tanıklığa Sırça Köşklerden Yapılan Eleştiriler01 Eki. 2025, 12:33 miratcenk 032401 Eki. 2025, 12:34
 miratcenk
- 

Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü - Sokağın Son Masalı20 Ağu. 2025, 15:01 miratcenk 0120420 Ağu. 2025, 15:02
 miratcenk
- 

Yapay Zeka Fotoğraf Oluşturma Nasıl Yapılır09 Ağu. 2025, 11:10 transfermatik 046709 Ağu. 2025, 11:11
 transfermatik
- 

- 

Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım20 Haz. 2025, 19:54 prodersler 098320 Haz. 2025, 19:55
 prodersler
- 

- 

Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal11 Nis. 2025, 22:35 ebede 059511 Nis. 2025, 22:36
 ebede
- 

- 

Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky 2239121 Şub. 2025, 11:34
 emre11
-