Fotoğrafçılık Forumları
Slm Ankara Lılar Nerede
arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin
        yapalım be okanım,arkadaslar hafta içi ekşin yapmak istiyenler,bizimle iletişim kursun.biz böle sabah daha kargalar bişicikleri eşelemeden cıkıp gezniyoruz foto cekip muhabbet bide kahfaltı yapıoz ohhh ohhhh  

herkeşleri bekleriz  [>:D                                    

uyusunda büyüsün ninni ,tıpış tıpış yürüsün ninnniiiiii 
hekes uyuyor zannımca  

Bende geldim, hoşgeldim. Sadece öylesine resimler çeken resim meraklısı birisiyim o kadar.
        ben de geldim..  

hoşgeldinizzzzz arkadaşlar   [>:D
  [>:D                                    

tüm ankaralı arkadaslar hafta içi bir gün 18,00 dan sonra yaz oldugu için hava kararması sorunu yok..bir buluşma yarlıyalım mı  
hem yeni arkadaslarda gelir. 
gerci süleyman ben seni haftada 3-5 kere görüom ama neyse   

Merhaba ben de yeni farkına vardım bu topigin   

Sevindim bayağı bi.Adım Çağıl odtü işletmedenim. 

Şu finallerim bitsin ilk buluşmaya geleceğim.Odtüye de beklerim bir buluşmaya zira bilenler bilir fotojenik bir ortam var burda.Çıkarsınız stada çekersiniz   

Sağolun ya bu topik çok iyi oldu.                                    

herkese slm arkadaşlar. ben edebiyat öğrencisiyim.ankarada uygun fiyata sonuçta öğrenciyim fotoğrafçılık kursu varmı? 
bana yardım ederseniz cok sevinirim.buraya yazarsanız süper olur                                    

Kurs olsa kebap olur  

ANKARADA BİR KURS YOK MU?PEKİ FOTOĞRAFCILIKLA İLGİLİ YANİ AMATÖR BİRİ İÇİN HİÇ FAYDALANACAĞI BİYER YOK MU?  

İlgili olabilecek konular
- 

İnsani Tanıklığa Sırça Köşklerden Yapılan Eleştiriler01 Eki. 2025, 12:33 miratcenk 032501 Eki. 2025, 12:34
 miratcenk
- 

Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü - Sokağın Son Masalı20 Ağu. 2025, 15:01 miratcenk 0120520 Ağu. 2025, 15:02
 miratcenk
- 

Yapay Zeka Fotoğraf Oluşturma Nasıl Yapılır09 Ağu. 2025, 11:10 transfermatik 046809 Ağu. 2025, 11:11
 transfermatik
- 

- 

Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım20 Haz. 2025, 19:54 prodersler 098420 Haz. 2025, 19:55
 prodersler
- 

- 

Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal11 Nis. 2025, 22:35 ebede 059711 Nis. 2025, 22:36
 ebede
- 

- 

Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky 2239221 Şub. 2025, 11:34
 emre11
-