Fotoğrafçılık Forumları
Slm Ankara Lılar Nerede
arkadaş lar koskoca sitede ankara lı ve ya ankarada yaşayan fotoğraf çı yokmu hadi gelin
        sülüüüümaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 

bizde hafta içi bi gün(salı) bulusalım..özledim seni kerata..beyler hafta içi uygun olanlar yazsın... 

zaten su geyige kıll olmaya başladım iice  sölemeden gecmeyim
 sölemeden gecmeyim                                    

kıl oluyorum derkenn??????  

sedaaaarrrrrrrrr hacı salı malı derken sayımın vardı bu hafta abi yiğit yaaa fsk ya derslere gidiyomusunuz ben şehir dışındaydım ne yaptınız ne yapıyorsunuz yiğitttt hurdacılar,cumartesi derken?????????  gidin gidin ohhhhhh valaa gececi arkadaşlar bi topic açalım gece çekimi için buluşma
 gidin gidin ohhhhhh valaa gececi arkadaşlar bi topic açalım gece çekimi için buluşma   

ohhhhhhhhhhhhhhh 
gece cekiyom diee dalga geciodunuzz beter ool emiii 
hahahahahha                                    

ben bu konuda seninle en az 4 yıl daha dalga geçebilirim nihahahha en az 4 senem var okulun bitmesine  ))
))                                    

geçmi oldu  

yok ersan gec degil bu konu hep aktiftir hosgeldin
        bende geldim bendeee..  

adama bakk bide neden kıl oluyon diooo 

kılımm leen sana alla alla 
yök yönetmelik degiştirirde haftasonlarıda okul olur işallah   

yeni gelen arkadaslar bu arada hoş celdünüz...ayak bastı parası asagıdaki hesaba lütfen ; 

ykb yenişehir şb 3208512365  

anlarsınız yaa ..bagış yani..mailinize ben makbuz yollarım   

ne o sedar ticarete mi döktün işi gene kaçtın salı ..arkadaşlar tekrardan hoş geldiniz en aktif konu olacaz ha gayret burda yazışırken aklıma şey geldi mesela fotoğraf teknik konuları veyahutta çekimler ile ilgili söleşiler yapabiliriz arkadaşlar   saygınız la şimdi gitmem gerenk
 saygınız la şimdi gitmem gerenk  

İlgili olabilecek konular
- 

İnsani Tanıklığa Sırça Köşklerden Yapılan Eleştiriler01 Eki. 2025, 12:33 miratcenk 032501 Eki. 2025, 12:34
 miratcenk
- 

Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü - Sokağın Son Masalı20 Ağu. 2025, 15:01 miratcenk 0120520 Ağu. 2025, 15:02
 miratcenk
- 

Yapay Zeka Fotoğraf Oluşturma Nasıl Yapılır09 Ağu. 2025, 11:10 transfermatik 046909 Ağu. 2025, 11:11
 transfermatik
- 

- 

Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım20 Haz. 2025, 19:54 prodersler 098420 Haz. 2025, 19:55
 prodersler
- 

- 

Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal11 Nis. 2025, 22:35 ebede 059711 Nis. 2025, 22:36
 ebede
- 

- 

Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky 2239221 Şub. 2025, 11:34
 emre11
-