Fotoğrafçılık Forumları
Ankara Çetesi :)
        bakin sevgili  Netfotograf Ankara Cetesi uyeleri, artik havalar da duzeldi, bir aktivite gosterin, hayat belirtisi bekliyoruz hadi artik  

yok mu soyle bir babayigit ben toplarim, organizasyonda superim diyen?  ben yapayim diyecem de elime yuzume bulastiririm
 ben yapayim diyecem de elime yuzume bulastiririm  

mekan ve zaman onerileri yapin bekliyoruz  

Eraycanli, ben Kuş Gözle Topluluğu ile takılmaya başladım,seni de beklerim istersen mesela bugün araziye çıktık,Yalıncak'a gittik yaklaşık 6 saat gözlem yaptık.20 civarında tür tespit ettik.Bence sen de gel sıradaki gözleme. "okgt" diye aratırsan yahoo grubu da var
        Ey ahali "soğuk" diye ereycanlı yazdı ben yazmadım bana kızmayı nolur mu? Çünkü Ankara ekibi hakkında ne desem suç oluyor   

ben gıderım goksuya ızınım var   gelenı beklerım
  gelenı beklerım  

saten carsambadan baska gunde olmaz sız yapın bı plan gezın   

fotosafari organizasyonu itina ile çete işleri organize edilir  
   eraycanli kardeşim hele bi ortak nokta bulun ve orada buluşun gerisi gelr bence  adım atarsanız gerisi gelir derim ben işinize karışmak gibi olmasın ama kütahyayada bekleriz haaa trene binin gelin kalıcak yer ayarlarız kampüste  misafirhanede ucuz
 eraycanli kardeşim hele bi ortak nokta bulun ve orada buluşun gerisi gelr bence  adım atarsanız gerisi gelir derim ben işinize karışmak gibi olmasın ama kütahyayada bekleriz haaa trene binin gelin kalıcak yer ayarlarız kampüste  misafirhanede ucuz 

abi sagolasin senin organizeler dillere destan herkes bilir  Kutahya'ya yine gelcem havalar biraz daha iyi olsun toplanacaginiz zaman gelirim insallah
 Kutahya'ya yine gelcem havalar biraz daha iyi olsun toplanacaginiz zaman gelirim insallah  bu sefer kalabalik geliriz belki de
 bu sefer kalabalik geliriz belki de  

bizim burda pek ses yok, haftasonu biryerlerde bulussak aslinda, yagis bitiyormus hava guzel olcakmis. ne dersiniz Ankara???  

Araziye çıkaralım Yalıncak gezdirelim Ankaralıları   

Cagil Yalincak tam olarak neresi oluyor ben bilmiyorum???
        Halı sahalar var ya onun arkasından başlıyor Bilkente,eski köye,gölete,Demiray Yurtlarına kadar uzanyor.Uçsuz bucaksız :D ve çokf arklı habitatları barındırıyor.Oraya çıktığımızda onca kuş görmenin yanısıra yarım metrelik bir tavşan bile gördük.İlginç bir yer bence her Odtülü hatta mümkünse her doğasever Ankaralı bilmeli görmeli.Ben biliyorum ama çok az kısmını biliyormuşum   

24 Martta olan AĞAÇ dikme şenliğine gelirsen bir kısım ağaçlar dikilecek Yalıncakta bir yere                                    

ya o taraflara kopek felan cok cikiyor diye gitmedim hic, yemedi anliyacagin  

Sen de haklısın.Zaten araziye tek başınıza çıkmayın diye uyarı levhası da vardı.Ben yatıyorum sen de yat yarın Mogana gidiyoruz.Moganı iyi tanıyınca NF yi de toplarız   Görüşmek üzere
  Görüşmek üzere                                    

İlgili olabilecek konular
- 

Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal11 Nis. 2025, 22:35 ebede 059511 Nis. 2025, 22:36
 ebede
- 

Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 0530 Oca. 2025, 14:37 miratcenk 0109430 Oca. 2025, 14:37
 miratcenk
- 

Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 0306 Oca. 2025, 11:41 miratcenk 087006 Oca. 2025, 11:42
 miratcenk
- 

- 

Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk 0119104 Ara. 2023, 21:08
 miratcenk
- 

Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk 2199315 Mar. 2023, 10:41
 miratcenk
- 

Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim19 Şub. 2023, 21:31 serdar102 078619 Şub. 2023, 21:31
 serdar102
- 

Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk 0126003 Oca. 2023, 19:53
 miratcenk
- 

Podcast: Sedat Pekcanattı Fotoğraf Fonu01 Ara. 2022, 14:11 miratcenk 0145601 Ara. 2022, 14:12
 miratcenk
-