Fotoğrafçılık Forumları
Evdeki Stüdyo
ben yaklaşık 2 yıldır fotoğraf çekiyorum hep dışarda çekim yaptım ama şimdi evde bir odayı ayarladım ve studyo haline getirmek ıstıyorum.daha manken- moda cekımı tarzında olucak 1100 tl bütçem var nasıl ışık sistemi vs. sistemlerde neler tercih edersiniz. şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Kimse Yardımcı olmucakmı. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Önce git bir vergi dairesine kaydolun. Ticaret yapmakla ilgili resmi prosedürübitirin ve bunları yaptığınıza dair belgenizi gönderin bana, ben size yardımcı olacağım.
kavramlar karışmasın;
evdeki .. - stüdyo olmaz
Neden herkes evdeki stüdyo olmaz triplerine giriyor anlamıyorum.
Evet kardeşim malzemelerini çok iyi ayarlarsan , malzemeler arası uyumda optimize edilirse bal gibide olur.
mhmttsksn güzel cevap
sinir oluyorum bu sitedeki herşeyi ciddiye alanlara insanlar kendi hobisi için yardım istiyor,siz mesleğinizi daha çekici yapın insanlar bu işler için sizi tercih etsin
bence gayet güzel olur. ayrıca trip yapanlarada pek iyi gözle bakamicam çünkü bu iş meslek kadar hobi alanınada girer bende fotoğrafçıyım ve herkes istediğini yapar
bencede evde studyo olabilir.hobi amaçlı niye olmasın..
hep böyle olur zaten.HEr zaman söylerim eline slr'yi alan kendini usta fotoğrafçı zanneder ve ekmeğini bu meslekten kazanan profesyonellerin ekmeğine mani olurlar.Hobi diye diye mesleği eve taşıdılar.
Meslek öldü...
Bu arada stüdyo ekipmanları 1000 tl ile olacak iş değil
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
Stüdyo Salonu İçin En İyi Termal Baskı Makinası ?
16 Ara. 2017, 06:28 sahin123
1988212 Oca. 2018, 22:41
aldirakli -
Fotoğraf Stüdyosu Açıyorum, Birkaç Soru.
30 Tem. 2017, 22:58 mtxdesign
3473831 Tem. 2017, 23:15
mtxdesign -
-
Fotoğraf Stüdyosu Açmak İçin Ustalardan Yardım?
28 Eyl. 2016, 17:07 savas89
1637428 Eyl. 2016, 22:13
mete007 -