steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

Rütüş Hakkında

Sayın arkadaşlar burda rütuş adında bir ftğrf veriliyor.Bende dahil herkes verilen ftğrfta elimmizden geldiği kadar bir şeyler tapmaya çalışıyoruz.Ben şunu bağıra bağıra söylüyorum... hazır retüş programlarınla ben bunu yaptım nasıl olmuş diyen arkadaşlara öfkeyle kızıyorum.BEN STAMPAYLA YAPIYORUM.Rötuş için verilen herhangi bir ftğ olursa rütuş yapan kimse yaptığı retüşu neyle yaptığını söylerse yaptığı işe saygımı duyarım.ben photoshop harici steve yazısı haric hic bir progrem kullanmıyorum.photohop harici program kullanan kimseyle muhatap olmak istemiyorum.Hazır keki marketten al fırına at sonra misafirine ikram et nasıl olmuş diye onlardan bekle . Olmaz bence kekin hamurunuda biz yapalım.Ondan sonra beyenilmesini bekliyelim...LÜTFEN ARKADAŞLAR

Tarih: 11 Aralık 2006, 21:10 - İp: 85.***.**5.131
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

yani doğallığını kaybetmeden yapılan retüş çokmu kötü yani bu kız benim yaptığım vesikalığı beyenmezmi..

#steve' tarafından 12.12.2006 20:05:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Aralık 2006, 20:04 - İp: 85.***.**5.131
askan_67
askan_67 (üye)
Zonguldak / Stüdyo Fotoğrafçısı

steve kardeşim sen bu işin içine girde öle bi denesen nasıl olur bak ben bu iş yerine girmeden önce burda filter falan yoktu ben girince her türlü filterler oluşmaya plungler olmaya başladı ustam dediğim gibi bir karanlık oda ustası ve tam bir karakalem rutuşlusu sen şimdi diyosun ki işte tek tuşla falan bak photodesng abimizin bile bildği bu filterlerdekini bile tutturmak okadar kolay değil bu kptde olayı mesela ondaki ayarları tutturmak kolay değil iyi bir göz olması lazım diğer ikincisi bu stampı hiç kullanılmıyor değil zaten ilk stam la yapıylıyor rutuş ondan sonrada blur veya kpt veya ben biliyroum işte diğer rutuş progrmaları ben sadece blur ve kpt kullanıyorum sen haklısın ama bi bak rutuşlara dikkat edersen genelde düzler veya renkleri yok onun için sen zaten anlarsın resme rutuşu kendisimi atmış yoksa filtermi kullanmış abicim sana katılmıyor değilim ama nasılki ilerledikçe her gün yeni ve teknoloji ilerliyor değilmi hergün yeni bir progrma hergün yeni bir araba veya hergün yeni bieşyelr üretiliyor bizde bunlara heves ediyrouz en azından bir araba veya bir bilgisayar veya ne bielyim hep yenisi ve iyisi isteriz stampla yaplıan rutşu kötü demiyroum ama bunu bide fotoğrafçı gözüyle baksan derim müşteri isityor bunu ekmek parası bide bi anda 10 20 30 40 vs yaptığını düşün zaman ve bianda düğün veya ne bielyim aile resimleri büyütme resimleri bbu filterde senin işini kolaylaştıroyr hem düzleştirmekten kurtarıyor photodesng abimiizede katılıyorum aynen abicim ozman şöyle yapalım rutuşu atan kişi nası lattığını ve ne kullandığınıda yazsın olurmu ozman ona göre değerleniririz

Tarih: 12 Aralık 2006, 20:16 - İp: 88.***.**2.212
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

yani bu stempa çokmu kötü

#steve' tarafından 12.12.2006 21:44:36 tarihinde düzenlendi.

#steve' tarafından 12.12.2006 21:45:27 tarihinde düzenlendi.

#steve' tarafından 13.12.2006 18:07:41 tarihinde düzenlendi.

#steve' tarafından 13.12.2006 18:15:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Aralık 2006, 20:46 - İp: 85.***.**5.131
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Abi Alttaki Resimlerin AÇılmıyor Üstekine Yapıyorum Yorumumu Göremiyom Alttaki Fotoları Abi Dediğim Gibi İşte Müşteri Gözüyle Bak o Fotoyu Alırmı O Kız? Gıdığı Hala duruyo Bence Almaz Abi..Fotoda Çekim Hatası Zaten Var Onu Belirttim Ama Bunu Photoshop'ta Asgariye İndirmek Lazım Yani Yok Etme Ama Belli de Olmasın Gıdık Abim..Amatör Ruhla Yaptığın Çalışmaların Hoşuma Gidiyo Abi Bu Konuda Takıldık Sizinle yaa Neyse bi Çıkış Yolu Buluruz Elbet Yinede Uğraşın İçin Saol Abi..

Tarih: 13 Aralık 2006, 09:36 - İp: 88.***.**1.88