Fotoğrafçılık Forumları
Rötüş Programları
degerli fotoğrafcı kardeşlerim
rötüş photoshoptan başka rötüş yapabilme imkanımız yokmu varsa lütfen bana yardımcı olun bu gib programları nerelerden bulabilirim
yav onun yerine link verile yada
www.easyshare.de ye upload edilse ne iyi olur?? sende herkese upload yapmaktan kurtulusun arkadaşım. hadi kolay gelsin
banada lazım gönderirseniz sevinirim
[email protected]
noise ninja filtresi bu rötüş için idealdir ayrıca noiseware filtreside çok güzel rötuş yapan bir filtredir
raşit
bende istiyorum bi zahmet.
[email protected]
Bana da bana da...
[email protected]
kardeş bize de gönderirsen seviniriz.
[email protected]
ya hala bıkmadınız bu arayıştan Rötuş eğer profesyonelce ve hatları bozmadan yapılacaksa bu iş için sadece KPT 6.0 isimli bir program var.Başka türlü ne kullanırsanız kullanın yaptığınız rötuş sizin hoşunuza gidebilir ama hiçbir zaman istenilen sonuç değildir.Yani boşuna uğraşmayın Sitemizdede (Bu site) bu programı bulabilirsiniz forumlarda Yüklemekle iş bitmiyor ayarlarıda iyi yapmalısınız ben mesela sabit bir ayarda hafif oynamalarla kullanıyorum.önemli olan çubuklarla oynayarak en uygun yeri bulmak.Kolay gelsin...
ya beyler benimde harbiden sağlam bir rütüs programına ihtiyacım var zaten ben proğram bulabilirim ama ğüzel proğram lazım bana yardım edin emin olun bende size elimden ğeleni yaparım ... msn:[email protected] yardımlarınızı beklerim ve arkadaslar b u işden anlayan arkadaslarla konsup yardımlasmakj isterim emin olun ğüzel olcak
beyler harbi program lazım en kısa zamanda bana yardımcı olun msn mi falan ekleyin ğercekten lazım aynı zamanda sivaslıyım [email protected]
valla arkadaşlar bi zahmet bana da gönderirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
bende de foto rutüş porğramları var çok kısa zamanda rütüş
yapıyor takas yapabilirim ilgilenenlere
[email protected]
İlgili olabilecek konular
-
Video Düzenleme Programları Hakkında Bilgiler
07 Haz. 2017, 12:56 prodersler
1201219 Ağu. 2017, 11:01
aahmet -
Fotoğraf Editleme Programları Kıyaslaması
30 May. 2016, 15:05 yalcinabi
0130630 May. 2016, 15:06
yalcinabi -
Albüm Oluşturma Programları Lazım Acil!!
25 Haz. 2012, 14:41 cenko1905
2457229 Kas. 2013, 04:09
cx_osmanli_cx -
-
-
-
-
Rötüş Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı.
19 Nis. 2012, 15:40 mr_hund
10782807 Ara. 2012, 13:50
rgbss -
-