Fotoğrafçılık Forumları
Rötüş Programları
degerli fotoğrafcı kardeşlerim
rötüş photoshoptan başka rötüş yapabilme imkanımız yokmu varsa lütfen bana yardımcı olun bu gib programları nerelerden bulabilirim
merhaba değerli arkadaslarım bence programlara hiç gerek yok biraz uğraş ile zaten iyi derecede rötüş yapabilmek mümkün zaten düşünecek olursak programların yapacaklarını photoshopta yapabiliyoruz ben bazen bu sitede arkadaslarımızın yaptıgı retuslara bakıyorum tamamen sıvamışlar hayır tamamen naturel olması lazım özellikle teni yani dokuyu kaybetmememiz lazım bence programdan cok tecrube lazım zaten blur ile büyük ölçüde hataları kapatıyoruz gönül isterdiki sizlere ulaşıp programlarda değilde photosopta bilgilerimi paylaşayım.
ama aslına bakarsanız program konusundada haklı bir yanınız var buda daha hızlı iş yapması
selam arkadas eyerhalen elinizde varsa mumkunse bende bu programdan faydalanabilirmiyim saygilarimlan ramo
[email protected]
#line' tarafından 29.10.2004 00:41:16 tarihinde düzenlendi.
bende rica etsem [email protected]
merhaba ben daha yeni basladın photoshop programına da rötuş programını ben de istesem bi mahsuru olurmu ? cok tesekkur ederim
şu rötüş programını bir linke atsanız diyorum daha iyi olmaz mı böyle herkese yollamaya kalkarsan işin var senin...
Fozalp ilgiye ihtiyacin var galiba zevkmi aliyorsun boyle yapmaktan.Yazsana kardesim hangi programsa adini herkes faydalansin iste,ne fesat bir dunyada yasiyoz be
merhaba arkadaşlar rötuş programları içerisinde sanırım en iyi ve kullanışlı olanı "photo retouch pro" ancak bu programın tam sürümünü bulmak pek kolay değil sanırm . eğer ilgilenen arkadaşlar varsa bu programı bulsunlar. eğer bulurlarsa(full sürürümünü) linkinide buraya yazsınlar. ben aadım ama bulamadım.
eserozmen kardesim bu isten anliosan dedigin programi 1 siteye load edersin.. ondan sonrada bize haber werirsin bizde download ederiz degilmi ?? kafanizi kullanin arkadaslar biraz.. herkes 1 program icin yalvario.. bu kadarda olmaz.. bence
[email protected]
:=) tahmin edin kimden ne istiyorum.
DUR BEN VEREYİM-COREL DRAW PHOTO SUİTE OKİŞ
İlgili olabilecek konular
-
Video Düzenleme Programları Hakkında Bilgiler
07 Haz. 2017, 12:56 prodersler
1199919 Ağu. 2017, 11:01
aahmet -
Fotoğraf Editleme Programları Kıyaslaması
30 May. 2016, 15:05 yalcinabi
0129730 May. 2016, 15:06
yalcinabi -
Albüm Oluşturma Programları Lazım Acil!!
25 Haz. 2012, 14:41 cenko1905
2456429 Kas. 2013, 04:09
cx_osmanli_cx -
-
-
-
-
Rötüş Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı.
19 Nis. 2012, 15:40 mr_hund
10777207 Ara. 2012, 13:50
rgbss -
-