lion_kaan
lion_kaan (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Rötüş Programları

degerli fotoğrafcı kardeşlerim
rötüş photoshoptan başka rötüş yapabilme imkanımız yokmu varsa lütfen bana yardımcı olun bu gib programları nerelerden bulabilirim

Tarih: 26 Temmuz 2004, 14:51 - İp: yok
ozkancan
ozkancan (üye)
Malatya / Stüdyo Fotoğrafçısı

merhaba değerli arkadaslarım bence programlara hiç gerek yok biraz uğraş ile zaten iyi derecede rötüş yapabilmek mümkün zaten düşünecek olursak programların yapacaklarını photoshopta yapabiliyoruz ben bazen bu sitede arkadaslarımızın yaptıgı retuslara bakıyorum tamamen sıvamışlar hayır tamamen naturel olması lazım özellikle teni yani dokuyu kaybetmememiz lazım bence programdan cok tecrube lazım zaten blur ile büyük ölçüde hataları kapatıyoruz gönül isterdiki sizlere ulaşıp programlarda değilde photosopta bilgilerimi paylaşayım.
ama aslına bakarsanız program konusundada haklı bir yanınız var buda daha hızlı iş yapması

Tarih: 22 Ekim 2004, 14:33 - İp: yok
line
line (üye)
Aydın / Meraklı

selam arkadas eyerhalen elinizde varsa mumkunse bende bu programdan faydalanabilirmiyim saygilarimlan ramo
[email protected]

#line' tarafından 29.10.2004 00:41:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Ekim 2004, 00:42 - İp: yok
ogguzgun
ogguzgun (üye)
Ankara / Meraklı

bende rica etsem [email protected]

Tarih: 31 Ekim 2004, 02:13 - İp: yok
eserozmen
eserozmen (üye)
Adana / Meraklı

merhaba ben daha yeni basladın photoshop programına da rötuş programını ben de istesem bi mahsuru olurmu ? cok tesekkur ederim

Tarih: 2 Kasım 2004, 11:54 - İp: yok
erman1979
erman1979 (üye)
İzmir / Amatör

şu rötüş programını bir linke atsanız diyorum daha iyi olmaz mı böyle herkese yollamaya kalkarsan işin var senin...

Tarih: 8 Kasım 2004, 17:53 - İp: yok
empire
empire (üye)
Aksaray / Amatör

Fozalp ilgiye ihtiyacin var galiba zevkmi aliyorsun boyle yapmaktan.Yazsana kardesim hangi programsa adini herkes faydalansin iste,ne fesat bir dunyada yasiyoz be

Tarih: 9 Kasım 2004, 02:18 - İp: yok
biyolog
biyolog (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

merhaba arkadaşlar rötuş programları içerisinde sanırım en iyi ve kullanışlı olanı "photo retouch pro" ancak bu programın tam sürümünü bulmak pek kolay değil sanırm . eğer ilgilenen arkadaşlar varsa bu programı bulsunlar. eğer bulurlarsa(full sürürümünü) linkinide buraya yazsınlar. ben aadım ama bulamadım.

Tarih: 9 Kasım 2004, 07:16 - İp: yok
ilingi
ilingi (üye)
Manisa / Reklam Fotoğrafçısı

eserozmen kardesim bu isten anliosan dedigin programi 1 siteye load edersin.. ondan sonrada bize haber werirsin bizde download ederiz degilmi ?? kafanizi kullanin arkadaslar biraz.. herkes 1 program icin yalvario.. bu kadarda olmaz.. bence

Tarih: 9 Kasım 2004, 11:53 - İp: yok
queen
queen (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

[email protected]
:=) tahmin edin kimden ne istiyorum.

Tarih: 22 Kasım 2004, 13:52 - İp: yok
alikurum
alikurum (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

DUR BEN VEREYİM-COREL DRAW PHOTO SUİTE OKİŞ

Tarih: 22 Kasım 2004, 19:09 - İp: yok