aykut55
aykut55 (üye)
Samsun / Reklam Fotoğrafçısı

Resmi Ortadan Patlatma

arkadaşlar benim size bir sorum var resmi ortadan nasıl patlatırız patlamış şekli sanki normal kenar kıvrımı gibi olacak

Tarih: 27 Mayıs 2006, 10:29 - İp: 85.***.**6.207
zeydur
zeydur (üye)
Nevşehir / Amatör

Steve arkadaşım sen o zam iyisin bu konuda birde nasıl yaptığını anlat arkadaşlarada bizlerde öğrenelim nasıl olduğunu nasıl hangi proğram ile yaptığını o zaman usta diyelim değilmi ama???? Lütfen adımı doğru yaz

Tarih: 8 Haziran 2006, 19:40 - İp: 85.***.**2.202
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

ben şimdiye kadar hiçbirşekilde nasıl yaptınız diye sormadım.hep yapmaya çalıştım vede yaptım.kimse araştırmıyor.hemen nesıl yapıyorsun soru soruluyor.birşeyler yapıp tıkandığımızda nasıl yapılıyor diye sorulsa bence daha iyi olur.av bross prğrm ile yaptım .bu proğramın herkeste olması gerkirki bende anlatayım. ismini yanlış yazdığım için özür dilerim.

Tarih: 8 Haziran 2006, 19:57 - İp: 85.***.**0.92
zeydur
zeydur (üye)
Nevşehir / Amatör

Teşekkür ederim ilğin için ama bu proğramın bulunması kolay nette her tarafta var siz yinede anlatım eğer nasıl yapıldığını bilirlerse bu proğramı hemmen bulurlar ama proğramı indirdikten sonra nasıl kullanıldığını bilmemek hiç hoş değil tabiki eğer burada nasıl yapıldığını öğretirseniz ben proğramı indirebilecekleri link i yayınlarım.
teşekkür ederim.

Tarih: 8 Haziran 2006, 20:10 - İp: 85.***.**2.202
creed_06
creed_06 (üye)
Ankara / Firma

Tarih: 9 Haziran 2006, 02:39 - İp: 81.***.**0.147
dasbadem
dasbadem (üye)
Konya / Amatör

kardeş dediğin programın adı ne tamolarak..bide varsa birilink verebilirmi..her siteden indirim yapamıyoruz..sağolun

Tarih: 9 Haziran 2006, 14:52 - İp: 88.***.**5.68
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Bunu photoshopta yapmak mümkün değil mi???

Tarih: 10 Haziran 2006, 13:48 - İp: 85.***.**2.27