Fotoğrafçılık Forumları
Resmi Ortadan Patlatma
arkadaşlar benim size bir sorum var resmi ortadan nasıl patlatırız patlamış şekli sanki normal kenar kıvrımı gibi olacak
Sevgili dostlar...
Bir arkadaşımız bir soru sormuş... Bu soruya cevap vermek yerine herkes hünerlerini ortaya koymuş. İyi güzel de bu arkadaşımız sorduğu soruya cevap bekliyor. Emin olun sizin uptade ettiğiniz efektlerden çok daha iyilerini görmüştür o... Ama nasıl yapıldığını bilmiyor. Hünerinizi paylaşacağınıza, arkadaşımızla bilginizi paylaşmış olsanız fena mı olur?
theater
güzelmiş..eline sağlık
BU KONUYA CVP YAZACAK YOKMU???
BEN BU PATLATMA İŞİNİ ÖĞRENMEK İSTERİM...BUNUN DERSİNİ FELAN VEREBİLECEK OLURSA SEVİNİRİM..SEVGİLER...
Arkadaşım ihtiyacın olan program bu bu işlemi elle yapmak basit bi iş değil program aracılıgıyla rahatca yapabilirsin programı gonderemem artık nette bulursun heralde
Saygılar
" Alien Skin Eye Candy 5 Nature "
Creed_06 kardeş Alien Skin Eye Candy 5 Nature plug-in'i ile nasıl yapılıyor bir ipucu verirmisiniz?
Ben steve arkadaşımdan edindiğim bilgilere göre biraz anlatmaya çalışayım. Creed_06 arkadaşımın sözünü ettiği plug-inle yapılıp yapılamadığı konusunda tam bilgim olmasada o plug-inle başka işlemler yapılıyor biliyorum.
Resmimizi açıyoruz. pentoolla üçgen şeklinde yerimizi belirliyoruz ve CTRL+enter basıyoruz.Sonra filter menüsünden av bros page curl plug-inini seçiyoruz ve kıvırma yapacağımız yeri belirliyoruz apply diyoruz çıkıyoruz. her bir köşe için aynı işlemi tekrarlıyoruz.yırtma ve kıvırma işlemini yaparken deneme-yanılma yöntemiyle çalışırsanız nefis görüntüler elde edersiniz. burayı tıklayın sitesinden değişik örnekleri görün
özürdiliyorum pluginin adını yanlış vermişim asıl plugin
Alien Skin Xenofex 2 olacaktı effect in adıda RipOpen dir dün burada kendi yaptıklarını sergileyip arkadaşa yardımcı olmadıkları için çok sinirlenmişim karıştırdım
Saygılar
Creed_06 kardeş Alien Skin Xenofex 2 pluginini inceledim. Av bros kadar başarılı bulmadım belkide tekniğini kavrayamadım. av bros da daha rahat şekil veriyorsun kıvrım açıları genişliği vs. vs. eğer Xenofex ile sizin yaptığınız bir çalışma varsa görmek isterdim.
PROFESSİONAL ARKADAŞLAR HADİ GÖRELİM SİZİ, ARKADAŞ ÇOK GÜZEL Bİ KONU AÇMIŞ DİGER KONULARDA AHKAM KESMEYE BENZEMEZ, YAPABİLEN VARSA USTADIR, HADİ BAKALIM BİLEN VARMI VEYA YAPABİLEN VARMI AÇIKLASIN NASIL YAPTIĞINI BUNU YAPAN BENCE USTADIR...
HERKESE BAŞARILAR......
bu konun 2nci sayfasına bak zeynur onu yapaalı çok zaman oldu.
İlgili olabilecek konular
-
Motorlu Taşıtlar Vergisi Mtv Ödeme Dijital Vergi Dairesi
24 Oca. 2025, 17:22 prodersler
031824 Oca. 2025, 17:22
prodersler -
Bilgisayardan Wifi Şifresi Öğrenme
18 Oca. 2025, 19:54 prodersler
032318 Oca. 2025, 19:55
prodersler -
Tiktok Hesabına Bilgisayardan Şifresiz Giriş
14 Oca. 2025, 22:27 prodersler