birsahil
birsahil (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Portable Cs5

arkadaşlar portable programlar genelde iş görüyor ama cs 5 de bir problem olabilirmi daha önce portable ps indirdim bir problem yoktu öneririmisiniz

Tarih: 1 Haziran 2010, 21:51 - İp: 88.***.**3.231
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

kurulmuş olan cs5 e oranla daha fazla hata verir ve daha yavaş çalışır-tıkanır.

filtre kurlumlarında sorunlar yaşanabilir. komplike işler yapmıyorsanız portabla kullanılabilir.

Tarih: 2 Haziran 2010, 00:29 - İp: 81.***.**7.171
birsahil
birsahil (üye)

remi kardesş teşekkürler komplike derken .... cs portable kurdum çalışıyor eksik olan yerleri olabilirmi

Tarih: 2 Haziran 2010, 17:33 - İp: 88.***.**1.1
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

komplike demek daha birbiriyle uyumlu ve uç seviye gelişmiş özellikler demektir. yani ben öyle tabir ediyorum.

şimdilik sorun yoksa devam edebilirsiniz.

şunuda ilave etmeden geçmeyeceğim. bu programları yapanlar portable yapmasını bilmiyorlarmıydı dersiniz? biliyorlardı yada olsaydı yaparlardı. neden yapmamış olabilirler sizce?

yani diyeceğim o ki, arabanın bazı parçalarını(airbas,abs,far,abs) ağırlık etmesin diye atıyorsunuz, ozaman yolda kalmaya hazır olmalısınız.

portablede bunun gibi bişey işte

Tarih: 2 Haziran 2010, 17:46 - İp: 95.***.**3.160
birsahil
birsahil (üye)

remi kardeş alakana ilgine teşekkürler şimdilik yola devam..... o zaman lisanslı alıcağız herhalde....

Tarih: 2 Haziran 2010, 23:48 - İp: 88.***.**3.231
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

valla ben cs4ün arkasında durmuyorum. lakin cs5 serisini ben herkese tavsiye ederim çok stabil çalışıyor ve hatta saç kesme işlerinde eklentiye ihtiyaç duydurmayacak tümleşik özelliklerle geliyor.
hızlı çalışmasınıda beğendim açıkçası.

cs5i tavsiye ederim.

not: cs5i lisanslı olarak alırsanız artık bundan sonraki sürümlerde tekrardan sıfır lisans almayabiliyorsunuz. uprage denilen bişey var. buna sürüm yükseltme deniliyor. atıyorum, satın almak 100dolarsa uprage 60dolara geliyor. avantajı var yani.

Tarih: 3 Haziran 2010, 00:04 - İp: 85.***.**4.117
  • 1