aphexs_dmr21
aphexs_dmr21 (üye)
Hatay / Stüdyo Fotoğrafçısı

Grafiker Olmak İstiyorumm!!!!!!

selam arkadaslar photoshop um cook iiyi bunu kullanmak istiyorum we grafiker olmak istiyorumm ne yapmamı önerirsinizz yardımcı olun lutfen ? ...

Tarih: 20 Ocak 2010, 23:37 - İp: 78.***.**5.40
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

İlk önce yazı dilinizi düzeltmeniz gerekiyor.
Sordunuz diye......

Tarih: 21 Ocak 2010, 00:40 - İp: 195.***.**1.10
tazu
tazu (üye)
İstanbul / Amatör

Fotosafaripro'ya katılıyorum iyi bir öneri...

Tarih: 22 Ocak 2010, 18:21 - İp: 78.***.**6.195
mgulel
mgulel (üye)
Kocaeli / Meraklı

grafiker olmak demek en iyi şekilde karşındaki birisine hayal gücünün en sonuna kadar kullanmak demektir. hayal gücün ne kadar kuvvetliyse grafiker olmamdaki sorunda ortadan kalkar !

Tarih: 4 Haziran 2010, 12:24 - İp: 83.***.**5.31
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

Bendende bir tavsiye gordugun her dizayni veya yakinin yapabilene kadar photoshopum cok iyi deme , bol bol video izle en kisa ogrenme yolu + hayal gucu cok onemli herseyi bilmek yetmiyor. 9 yildir grafik programlari kullaniyorum en iyi oldugum program photoshop ve illustrator hala her gece en az 4 saat calisiyorum(haftanin yedi gunu) artik hastalik oldu gordugum herseyin isik yansimasi golgelerini inceliyorum.

Tarih: 6 Haziran 2010, 06:49 - İp: 97.***.**3.63
mgulel
mgulel (üye)
Kocaeli / Meraklı

tamer arkadaşıma katılıyorum !

Tarih: 6 Haziran 2010, 12:35 - İp: 83.***.**5.31
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

bir program öğrenerek olunuyorsa "grafiker"... herkes alsın 50 TL'ye bir photoshop eğitim cd'si , hepimiz grafiker olalım.

Grafik vektörel programları kullanmayı gerektirir. tek programla olacak iş değil.

Alaylı olmaya lafım yok ,güzel sanatlar okumadan da tasarlama yetisi olabilir insanda ama bu kadar da yerlere sermeyin lütfen.
Önce yapacağınız işe saygı duymanız gerekir.

#designwish' tarafından 02.07.2010 13:57:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Temmuz 2010, 13:56 - İp: 88.***.**1.112
lokman1988
lokman1988 (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

corel draw bilmeniz yeterli bence bende çizimleri falan orda yapıyorum öneririm

Tarih: 2 Temmuz 2010, 21:16 - İp: 88.***.**3.78
sezeraggez
sezeraggez (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Grafiker olmak önce akılda biter, üstte yazılanlar gibi hayalgücü çok önemlidir. Yaşımın pek büyük olmamasına rağmen bu meslek içersindeyim 18 yaşındayım 4 senedir bu piyasadayım, en iyi öğrenebildiğim hayalgücünü en iyi şekilde kullanabilmenin en iyi bilmemiz gereken şey olduğu.
Daha sonrada bir resim tabanlı tasarım programı yanında birde vektör tabanlı program(Corel,Freehand,Illustrator vs.) bilmeniz sizi çok daha iyi bir duruma getirir ve aranan grafiker konumuna taşır. Tavsiyem vektör tabanlı bir program öğrenmeden ve hayalgücünüzü kullanmayı bilmeden bu mesleğe atılmamanız.

Tarih: 12 Temmuz 2010, 16:41 - İp: 85.***.**8.170
prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

sizin sorunuza cevap veren arkadaşların hepsine katılıyorum

Tarih: 12 Temmuz 2010, 20:05 - İp: 78.***.**9.146
Ufuk
Ufuk (fotoşopçu)
İzmir / Meraklı

photoshopum çok iyi yerine hiç bişi bilmiyor muşum ben meğer dediğin gün gerçek ilk adımı atarsın.

Ayrıca program bilmek grafiker olmaya yetmiyor. Grafikerlik bambaşka bişi.

Engin bir hayal dünyası ve bu hayal dünyasını çizgiye dökme yeteneği en önemli olanı

Tarih: 2 Ağustos 2010, 07:34 - İp: 188.***.**3.107
  • 1