Fotoğrafçılık Forumları
Form Çöplüğüne Son Hepsi Buraya
arkadaşlar bu güne kada pc de bulunan bütün programları sizle paylaşagım bütün amatör meraklı vs.
ne kadar prog plung.bilgi v.s tek form altında paylaşacağım
#hudemirtas' tarafından 25.01.2007 08:05:01 tarihinde düzenlendi.
dostum bu sitenin sorunu forumlarına admin atamaması hiçbir yetkili yok hakaret eden edene(zeydur kardeşimizde ve bir kaç arkadaşımızda olduğu gibi) bunların örnekleri var sen pes etmemişsin bildiğin yolda sana başıralar diliyorum paylaşımların içinde teşekkürler
Teşekkür ederim Sağol!!!
paylaşımda pes olmaz kardeş sonuna kadar devam bende arkadaşlardan öğrendim herşeyi bu güne kadar bütün arkadaşlar yardımcı oldu benimde yardımcı olmak görevim..
EVET STÜDYO FOTOĞRAFÇILARI ARKADAŞLAR,HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN AMA İYİ YAPSIN.BEN BİR VESİKALIK ÇEKTİRDİM HER GÖREN (BEN DAHİL)KARDEŞİN Mİ DİYE SORUYOR.USTALIK HAZIR PROGRAMI KULLANMAK DEĞİL,ONU ÇOK İYİ KULLANMAKTIR.YOKSA BİZ AMATÖRLERİN STÜDYO AÇMAK GİBİ BİR NİYETİ YOK.EVİME YAZICI BİLE ALMADIM Kİ FOTOĞRAFÇILAR DA KAZANSIN DİYE.
kayseri kardeşim sORUNDa burda zaten senin demenlede ustalık olmuyor yaptığın kabalık tan başka bişey değil...
vergisini veren bir esnaf için bu sözleri söyleyemessin.
USTALIK HAZIR PROGRAMI KULLANMAK DEĞİL,ONU ÇOK İYİ KULLANMAKTIR. demişsin bizde bu yüzden senin gibi acemilere vermiyoruz bildiklerimizi.
saygılı ol ve meslaktaşlarıma bi özür borçlusun
hudemirtaş seni hakkaten takdir ettim haa ellerine sağlık böyle yapmakla
HUDEMİRTAŞ PAYLAŞMAK MUTLAKA İYİ BİR ŞEY.AMA BU PAYLAŞIM BİRİLERİNİN EVİNE GÖTÜRECEGİ EKMEGİ ENGELLEMEKSE COK AYIP.SENİNDE BELKİ COCUKLARI BAKMAKLA YÜKÜMLÜ BİR AİLEN OLABİLİR BENCE ONLARI DÜŞÜN.ZATEN SEKTÖR OLARAK COGU ARKADAŞIMIZ.KEPENK KAPATMAK ZORUNDA KALDILAR.BİRDE SENİN GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLAR COGALMASIN.LÜTFEN.HERKEZ DOGRU BİLDİGİ İŞİ YAPSIN BİZ BAŞKA SEKTÖRLERE KARIŞIYORMUYUZ.(HA BU ARADA HER BİLGİSAYAR KULLANAN SANATKAAR OLMUYOR BUNUDA UNUTMA AMATÖR AMATÖRDÜR.KAPASİTE MESELESİ)BAZI ARKADAŞLAR FOTOGRAFCISINDAN ŞİKAYETCİ OLABİLİR OZAMAN FOTOGRAFCINI DEGİŞTİR ODA KENDİ HATASINI ANLASIN.BU ARADA KİMSENİN KİMSEYİ KÜÇÜK GÖRDÜGÜ YOK.SONUÇTA İNSAN OLARAK EŞİDİZ.
1-bu programların hepsi zaten paylaşıldı.forumda mevcut!
2-paylaşman güzel ama sinirlenmene gerek yok..(ekleyen arkadaş)
3-bu madde profesyoneller için:
sizin sinirlenmenize hiçmi hiç gerek yok bence çünkü bu proramlardan iyi anlayıp kullananda sizsiniz(yani biz),ve usta olanda sizsiniz!yeni yetişenler zaten ekmeğinize taş koyamaz,çünkü bu internetten olacak şey değil!
Saygılar!
iyimi kötümü bilmem diyorum ama bence iyi çünkü iyiler her zaman kazanır mutlaka bunlardan yararlanan arkadaşlardan birgün sana da yardım gelir demirtaş kardeşim hep böyle hep aramızda ol kendine iyi bak (not:senden bişey istemek için artık seni celallendiririm)
arkadaşlar amaatör profesyonel polemiğini bir kenera koydum, istemedğim şekilde sonuçlandı bir arkadaşın bütün formları silindi belki üyeliği bile iptal oldum. Çok üzüldüm çünkü belki paylaşacak çok şeyi olacaktı. Ayrıca ekmek kazanan arkadaşların ekmeğiyle oynamak benim haddime değil rızkı veren ALLAH tır. Amacım kimsenin sınırlarına girmek değil. Zaaten profesyonel arkadaşların yaptığı çalışma ile hobi olarak çalışanların arasındaki fark çalışmalarından belli oluyor. ustanın eline çırak su dökemez. Bu durumda kimse gelipte bana foto çektirmeyeceğide malum. Program bilgi ve belgeyi paylaşmayı bildiklerim sıradanda olsa birkişi ile paylaşmak hoşuma gidiyor. Fotobatu kardeş sanada ulaşamadım affet. Ayrıca gerçek mevzuya paylaşıma gelirsek arkadaşlardan bazıları resme su efektini nasıl yapacağını sormuşlardı onlardan özür dilerim işte anlatımı

İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247929 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
E Nabız Tahlil - Ultrason - Röntgen Ve Mr Sonucu Öğrenme
05 Eyl. 2024, 22:51 prodersler
036705 Eyl. 2024, 22:51
prodersler -
E Nabız Tahlil - Ultrason - Röntgen Ve Mr Sonucu Öğrenme
15 Ağu. 2024, 16:07 prodersler