Fotoğrafçılık Forumları
Form Çöplüğüne Son Hepsi Buraya
arkadaşlar bu güne kada pc de bulunan bütün programları sizle paylaşagım bütün amatör meraklı vs.
ne kadar prog plung.bilgi v.s tek form altında paylaşacağım
#hudemirtas' tarafından 25.01.2007 08:05:01 tarihinde düzenlendi.
Dostum sinirlenme boşver.Başkalarını alçaltarak kendilerini yüksek gösterebileceklerini sananlar var aramızda.Güneşi balçılla sıvamaya çalışıyorlar.Dediğimgibi hiç sinirlenmene gerek yok herkesin çalışmnası ve bildikleri ortada. Hiçkimseye birşey ispatlamaya çalışmaya gerek yok.Sorunlarımızı tartışarak kavga ederek çözemeyiz.(Zaten forumda yeterince gerginlik var)Neyse Paylaşımın için çok teşekkür ederim.Msn adresim: [email protected]
amacım kavga falan değildi 1 forum 2 forum be ne ya gitsin profesyonel sitesi açsınlar stüdyo fotocusu dışındakiler giremez desinler amenna herşeyin bir yeri var ben buraya üye oldum 1 ton şey öğrendim ve herkesle öğrendiğiklerimi paylaşmaya çalıştım ama pc mde ne var ne yok paylaşım sitesine yukleyip paylasacagım
hudemirtaş:) neye dellendiğinide yazmamışsın.. tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok:
)) herhalde sakinleşmişsin ki link falan yok
neyse öfkeyle kalkmak iyi değildir:
)
bu arada amator olarak kalın lütfen... ne kadar amator varsa profosyenel gibi kesim yapmak rutuş yapmak istiyo.. bir şey söylemeyincede kızıyorlar...:
)
siz amator olarak kalın gidin fotoğraflarınızı çektirin fotoğrafçılar yapar size verir.. siz kendi işinizle ilgili çalışmalar yapın.. biz burnumuzu sokuyor muyuz başkalarının işlerine, amotorce bile olsa sokmuyoruz.. kimsede ben amatorum diyerek fotoğrafcılığa burnu sokmasın..
şimdi daha çok kızdın herhalde
rekabetten bu kadar korktugunuzu bilmiyordum nasil profesyonelsiniz acaba
sizin ruhunuz amatör kalmış gidin tek tuşla onu bi halledin arkadaşlar
herkes haddini biliyor merak etmeyin ben kabul ediyorum amatörlüğümü öfke ve dağ konusunda haklısın haksızlık varsa karşısındayım bunun cahili alimi olmaz bu sitedeki amaç ne
paylaşım neyse arkadaşlar kalbinizi kırdıysam özür dilerim boşada konuşuyorum hiç bi şeye hakkım yom ben AMATÖRÜM
ve öyle kalıcam
ps yüzde 30 hızlandırma
1-Photoshop'ta iken Ctrl+K Tuşuna basınız.
2-İletişim kutusu çıktıktan sonra Ctrl+7 Tuşlarına basınınz.
3-Scratch Disk Bölümünde
First:Startup
Second: c
Thirt : d
mükemmel slayt programı üstüne tanımıyorum meo.n.t.v314BURADA
konular boyle olsa daha ıyı olur konu coplugune donmez hıc degılse netfoto
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247929 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -