ersan06
ersan06 (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bedava

NEDEN SANATIMIZA SAHİP ÇIKMIYORUZ.
Ucuz çalışarak daha mı çok para kazanacağını sanıyorsun. İnsanlar dükkanın önünden geçerken ellerinde çekirdek aaa..!! bu fotoğrafçı ucuz çekiyormuş 56 adet fotoğraf 6.00ytl hadi çektirelim mi diyorlar.
Asla ihtiyacı olan çektiriyor.
Onun dışında sadece ucuz amatör basmaklada bu çark dönmez.
Neyden para kazanıyorsun kaçtane dj mak. satıyorsun.
Yada gelin albümünü ucuz çekerek tüm gelinler sanamı geliyor.Oda degil zaten ucuz çalışan adam zanaattan anlamayanlar hatalarını bu şekilde telafi ediyorlar.2 seneye kalmaz kendin batarsın yanın da bizlerede zarar verisin.SÖZÜM UCUZCULARA
Birde işten anlamayanlar var. İşten anlamıyorsan yanın da internet cafeye takılan bir çocuk çalıştır oda yeter. Gelen müşterinin hafıza kartından, cep tel. cd v.b.medyalardan baskı alsın oda yeter. adam bunların hiç birini yapamıyor. Cd kopyalamayı bilmiyor.Açmış dükkanı fotoğrafçıyım diyor. Sen işten anlamazsan müşteride evinde kendi yapar. Sende dük. önünde tavla atarsın. SÖZÜM İŞTEN ANLAMAYANLARA

Tarih: 20 Temmuz 2006, 18:06 - İp: 88.***.**7.192
foto_okyanus
foto_okyanus (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

evet bu konuda çok haklısın ersan kardeş bizim burdada 36 wsk 1 ytl amatör 50 kuruş gerisini siz düşünün artık böğle yapmakla ne anlıyorlar bilmiyorum benim düşüncem 1 ytl ye 50 müşteri geleceğine 5 ytl ye 10 müşteri gelsin daha iyi bence zaten sezonda çok kötü başladı bilmiyorum oralar nasıldı bizim burda çok kötü

Tarih: 20 Temmuz 2006, 18:47 - İp: 85.***.**6.98
ersan06
ersan06 (üye)

BURDADA ÇOK İYİ DEĞİL
BEN 12 VS 10 YTL ÇEKİYORUM
ADAM 12 VS 2,50 YTL ALIYOR.
AMELİKDEN BAŞKA BİŞİ DEGİL

Tarih: 20 Temmuz 2006, 20:06 - İp: 88.***.**7.192
myc
myc (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

Öncelikle piyasayı bozan bu tip zihniyetleri kınıyorum.

Ankara Fotoğrafçılar odasına bu işi yapan meslektaşınızı şikayet edin.Oda gerekli muameleyi kanunlar çerçevesinde yapacaktır.

Rekabet esnafı bitirir Allah c.c bizi kötü zihniyetli esnafların şerrinden korusun.Saygılarımla

Tarih: 21 Temmuz 2006, 09:41 - İp: 85.***.**0.186
ersan06
ersan06 (üye)

abi odada iş yok bunları yıllardır görüyor ama ses çıkarmıyor

Tarih: 21 Temmuz 2006, 11:03 - İp: 88.***.**7.192
tekilaci
tekilaci (üye)
Adana / Stüdyo Fotoğrafçısı

HAKLISIN UCUZ İŞ YAPANLAR YÜZÜNDEN YAPTIĞIMIZ İŞTEN ZEVK ALAMAZ OLUK YA YA BURDADA 8 VESİKALIK + 2 PUL 3 YTL YE YAPILIYOR BEN İSE 8 VESİKALIĞI 10 YTL YE YAPIYORUM ÇEKİM KALİTESİ VE RESİMLE ÇOK KALİTE OLUYOR AMA UCUZ YAPANLAR YÜZÜNDEN BAZEN DİYORUM KALİTEYİ DÜŞÜRSEMDE UCUZ MU ÇALIŞSAM AMA BU BİZE YAKIŞMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
BENCE BU İŞE BİR EL ATMAK GEREK UCUZ ÇALIŞANLARA FOTOĞRAF BASKISI YAPMAMAK LAZIM (BASKI YAPAN ARKADAŞLAR İÇİN) HAKSIZ MIYIM ARKADAŞLAR

Tarih: 21 Temmuz 2006, 14:03 - İp: 88.***.**2.93
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Ben saydığın vasıflerda fotografçı görmüyorum burda. Merkezde 54 vsk +1 5 ytl diye her dükkanın kapısında yazıyor. kalieye gelince çok kaliteli iş yapan fazla kişi yok. Kaliteyi yakalarsan zaten digerleiden ayrılırsın ve bahsettiğin kişiler sana zarar dğil yarar getirir

Tarih: 21 Temmuz 2006, 16:38 - İp: 85.***.**3.130
ersan06
ersan06 (üye)

şu anda altarnatif çok olduğu için insanlar kalite değil ucuz peşindeler
millet fotoğrafa doydu

Tarih: 21 Temmuz 2006, 18:45 - İp: 88.***.**7.192
denizdemirbas
denizdemirbas (üye)
Yalova / Reklam Fotoğrafçısı

gercekten cok haklısın

Tarih: 27 Temmuz 2006, 16:53 - İp: 85.***.**5.134
denizdemirbas
denizdemirbas (üye)
Yalova / Reklam Fotoğrafçısı

böyle yapanlar para kazanmaktanda ote fotografcılık sanatına saygısızlık yapıyor.

Tarih: 4 Ağustos 2006, 10:36 - İp: 85.***.**0.121
cemmalakka
cemmalakka (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

FOTO DENİZ ARKADAŞIM BEN ALAŞEHİRDEN 2 AY ÖNCE 4 VSK 1 YTL YE ÇEKİYORDUK AMA KURTULDUK ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ŞİMDİ 4 VSK 5 YTL YAPTIK AMA İNSANLAR SEVE SEVE ÇEKTİRİYOLAR VALLA SİZDE ANLAŞIRSANIZ ÇOK İYİ OLUR SİZE ALLAH KOLAYLIK VERSİN HAYIRLI İŞLER BOL MÜŞTERİLER DİLİYORUM

Tarih: 4 Ağustos 2006, 10:48 - İp: 81.***.**1.64
  • 1