Fotoğrafçılık Forumları
Acı Hayat Duvar Kağıdı Nasıl Olmuş?
biraz uğraş sonunda çıkan sonuç benim gibi acı hayat özellikle kenan imirzalıoğlu hayranlarının dikkatini çekebilir?
F.Ahmet44 yorumların için sağol sonradan bende pek beğenmedim ama kesme işinide hala tam bilmiyorum nasıl yapılıyor ben sadece polygonal lasso tool ile kesmeyi biliyorum oda köşeli oluyor knockout2 var bende fakat bunuda nasıl kullanacağımı tam bilmediğim için bu hiç yoktan idare eder diye yaptım.
eğer siz kesmede kendinize güveniyorsanız banada öğretir misiniz lütfen bana yardımcı olun bende kesme yi tam anlamıyla öğreneyim artık
yorumunuz için tekrar teşekkür ederim sağol!
kosavali önemli olan buraya icrahatları sergilemek.bence sen doğru yoldasın.2 senede geçse 5 senede geçse eksiklerimiz muhakkak olur.burda arkadaşların etrafımızda insanların,fikirleriyle bu işi iletlettireceğiz.ya sabır diyerek en iyi eleştirileri alana na kadar. herşeyden öncesi zaman .....
#steve' tarafyndan 03.11.2006 20:20:56 tarihinde düzenlendi.
steve abi yorumlarına teşekkür ederim güzel yorum haklısın!
kendiside diyor acemiyim daha diye bence acemilige göre harika!herkes biryerde basliyor! devam calismalar
kosovalı tasarım ve renk lerde kendini yetiştirmen lazım
[email protected]
Tasarım konusunda biraz daha düşünmeliydin,programı bilen herkezin yapabileceği bir çalışma olmuş
herkeze yardımlarınız için teşekkür ederim.
subiti sende bi çalışmanı paylaşda senide eleştirelim veya çok güzel yapıyorsan bizede öğretirsin değilmi paylaşmak güzeldir.
Okuduğum bölüm dolayasıyla programa hakimim,ama henüz afiş,poster gibi bir çalışmam olmadı.Tabi eğer sunabileceğim kalitede,site kompozisyonuna uygun bir çalışmam olursa memnuniyetle paylaşırım neden olmasın
kalite şimdilik önemli değil eleştiri alaala kendinizi geliştirirsiniz biz nasıl yaptık siz nasıl beni eleştirdiyseniz bizde sizi eleştirip doğruya doğru yönlendiririz
sizde paylaşın bişey hazırlayın!
kusura bakma ama pek etkileyici değil basit bi çalışma ama yinede ellerine sağlık güzel olmuş
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
020303 May. 2025, 18:10
aslls -
Mest Eden Zurna Havaları Zurnacı Şirnaz Barın
05 Şub. 2025, 14:20 prodersler
019405 Şub. 2025, 14:20
prodersler -
Cemile Akkuzu Acısı Bağrıma Düştü Yavrumun Ağıt
14 Ağu. 2023, 01:25 prodersler
056414 Ağu. 2023, 01:25
prodersler -
-
Cüneyt Arkın Hayatını?kaybetti Cüneyt Arkın Kimdir?
28 Haz. 2022, 21:38 prodersler
084428 Haz. 2022, 21:39
prodersler -
Cemile Akkuzu [ağıt] Acısı Bağrıma Düştü Yavrumun
01 May. 2022, 19:45 prodersler
0104601 May. 2022, 19:45
prodersler -
-
Gezginler İçin Kamera Önerisine İhtiyacım Var
18 Tem. 2021, 10:49 geziniyorum
1257814 Eyl. 2021, 20:19
bulutk_r_ -