Fotoğrafçılık Forumları
Acı Hayat Duvar Kağıdı Nasıl Olmuş?
biraz uğraş sonunda çıkan sonuç benim gibi acı hayat özellikle kenan imirzalıoğlu hayranlarının dikkatini çekebilir?
ya hoca bu resimdeki kişileri nasıl bu kadar temiz bi şekilde kestin bana da anlatırsan sevinirim ben bu işte biraz yeniyimde
bende amatörüm bunları bu siteden öğrendim.şimdi kişileri çokken kemant aracıyla maus yardımıyla tıklarak kes en sonunda birleştir.sonra ctrl+j ile kopya oluştur çizgiler kaybolur.resimleri koyacağın yeni resmide aç taşıma aracıyla yani v kısa yoluyla yeni resme sürükleyerek taşı en sonunda mesela resimin en üstündeki kişilerin kafaları oval değil onu sen yumuşak silgi aracıyla yanlarında hafif benim yaptığım gibi hayalleştir örneğin sağ alt köşedeki resim gibi yapacan ben türkçe yamayla kullandığım için türkçe yazabildim senin ing se biraz zorluk çekebilirsin iyi çalışmalar
#kosovali' tarafyndan 14.10.2006 13:40:35 tarihinde düzenlendi.
kötü kusura bakma ama
mavis kötü diyorsun ama hatanın nerde olduğunu söylemiyorsun söylesende hatayı bulup kendimizi geliştirsek değilmi
Hic Acele etmeyin herşey zamanla...olur..çalistikca eliniz alisir..ilerde yaptiklarinizi begenmeyeceksiniz...
sabredin ve araştirin bilgiyi...bende tavsiye bu...
white evet ben sizin dediğinizi önceki yaptıklarıma bakınca anladım gerçekten kendimdeki gelişmeyi gördüm en son ki aşamam bu oluduğu için bana öncekilere göre iyi geldi dahada gelişince bu kötü gelecek....
elbetteki daha iyi olucak kosovalı. ama ellerine sağlık güzeL bi çalışma...
Devamını bekleriZ...
semihsuu teşekkür ederim sağol.şu resim kesme işi biraz zor onları tam yapabilsem dahada iyi çalışmalar olacak ama daha gelişme aşamasında
sanada iyi çalışmalar!
Eline sağlık
Tasarımının güzel ama bence dikkat etmen gereken bir unsuru atlamışsın arkadaşım. "çok fazla kalabalık" az görsel ve düzenli çalışmayla sanki daha güzel olur gibime geliyor..
paylaştığın için tebrikler
kardeş ismini güzel yazmışsın sadece geçişler biraz sert olmuş ve sağ alt köşedeki resim de uymamış gine de ellerine sağlık
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
019903 May. 2025, 18:10
aslls -
Mest Eden Zurna Havaları Zurnacı Şirnaz Barın
05 Şub. 2025, 14:20 prodersler
019405 Şub. 2025, 14:20
prodersler -
Cemile Akkuzu Acısı Bağrıma Düştü Yavrumun Ağıt
14 Ağu. 2023, 01:25 prodersler
056414 Ağu. 2023, 01:25
prodersler -
-
Cüneyt Arkın Hayatını?kaybetti Cüneyt Arkın Kimdir?
28 Haz. 2022, 21:38 prodersler
084428 Haz. 2022, 21:39
prodersler -
Cemile Akkuzu [ağıt] Acısı Bağrıma Düştü Yavrumun
01 May. 2022, 19:45 prodersler
0104501 May. 2022, 19:45
prodersler -
-
Gezginler İçin Kamera Önerisine İhtiyacım Var
18 Tem. 2021, 10:49 geziniyorum
1257814 Eyl. 2021, 20:19
bulutk_r_ -