morcadi
morcadi (üye)
İstanbul / Amatör

Sitedeki Kalite Ve Fazlasi...

Herkese merhaba...
Sabrettim sabrettim sustum,ama artik yeter gercekten YETER !... Arkadaslar nf samimi bir site olabilir,insanlar yakin arkadasliklar dostluklar kurmus olabilirler... AMA lutfen siteyi bir dalga gecme mekanizmasi yeri gibi GORMEYELIM... Editorluk secimlerine dikkat edelim,sectigimiz CALISMALARA DA... Sitenin kalitesi birileri tarafindan gun gectikce dusuruluyor...Evet burasi bir amator sitesi,ama diger yandan calismalari ORNEK ALAN binlerce insan var... Once insan olmayi deneyelim ve daha sonra fotografin icindeki belli basli degerleri goz onunde tutalim... Editor sectigimiz arkadaslarin yaptiklari yorumlara,galerilerine de lutfen bakalim... Fdiker uyelere guvendigi icin boyle bir uygulama baslatti,ama birileri bunu mahvetmekle oyle usta ki... Surekli kalite konusundan bahsedilmesi benim CANIMI SIKIYOR,BASIMI AGRITIYOR... Gercekten bir seylerden ANLAYAN bir AVUC insanmisiz BUNU ANLADIM !!!
Bu konuda,kalite KONUSUNDA dusunceleri OLANLAR YAZSINLAR. DALGA GECECEK ADAMLARIN YAZMASINI istemiyorum kesinlikle !!!!!!!! LUTFEN,CALISMALARIMIZA dikkat edelim ! BU KADARI bile az,oyle cok yazacak sey var ki ! ANLAYANLAR ANLAMISTIR...

Sevgiler,MORCADI.

Tarih: 15 Mayıs 2007, 00:31 - İp: 88.***.**9.119
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Morcadı herkes kendi galerisinden başlasın dedin ama lütfen bana yardım eder misin?.Galerimden silmem gerekenleri fotografçı gözüyle bana bildirirseniz kalite konusunda çok yardımcı olmuş olursunuz..

Bu arada rokomete karşı kullandığınız keskin ifadweler hiç te hoş değil.Sevgili rokomet gatyet seviyeli bir açıklmama yazıyor ama aranızda yaşanan başka bir tatsızlık mı var bişlemiyorum ama sizin aniden sert bir üslup ile çıkışınızı görüyorum..

İşte kalitesizlik bu siteye böyle hakim oldu..

 

Tarih: 15 Mayıs 2007, 23:20 - İp: 212.***.**2.131
morcadi
morcadi (üye)
İstanbul / Amatör

Ne demek bu benim haddime mi... Baskalari varken Sevgili Lazut... Aramizda bir tatsizlik yok... O sadece YAZILANLARI uzerine ALINDI...Bizler hic mi bir konu acamayacagiz,HAKLI oldugumuz bir seylerde... Bunu anlamadim gitti... Duyarli olan arkadaslar zaten ne demek istedigimi anlamistir...

iyi aksamlar,sevgiler...

 

Tarih: 15 Mayıs 2007, 23:28 - İp: 88.***.**9.119
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Demekki ben duyarsızım çünkü tam anlayamadım Pardon ciddiyet...

Tabiki konu açacaksın sevgili morcadı ama bu alınganlık niyeki.. Rokometi ikna etmen gerekmez mi?

"AMA lutfen siteyi bir dalga gecme mekanizmasi yeri gibi GORMEYELIM"..Görenleri cesur bir duruşla örnekleyebilir misin?

"Editorluk secimlerine dikkat edelim,sectigimiz CALISMALARA DA..." Editörlüğüü hak etmediğini düşündüğünüz ve bir de üst banta çıkmasını saçma bulduğunuz fotoları örnekleyebilir misiniz?

"Once insan olmayi deneyelim ve daha sonra fotografin icindeki belli basli degerleri goz onunde tutalim.."İnsan olmayı beceremeyenleri ve fotografın içindeki göz önüne alınması gereken değerleri örnekleyebilir misin?

Yani elbette konu açacaksın ama genele konuştunuz mu örnek vermediniz mi rokomet gibi bir çok kişi üstüne alacaktır ve ya susacaktır ya da tepkisini ortaya koyacaktır.

Bence biraz daha açık olmalısınız..

Sasygı ve sevgilerimle

 

Tarih: 15 Mayıs 2007, 23:51 - İp: 212.***.**2.149
morcadi
morcadi (üye)
İstanbul / Amatör

Zeki OLANLAR ANLAR... SU ANA DEK ACIK ACIK soyledik de ne oldu sanki... Bosver Lazut,ben basimi BUNLARLA yeterince AGRITIYORUM ZATEN... Okuyanlar duyarli OLANLAR BUNDAN SONRA BAZI SEYLERE dikkat edeceklerdir ZATEN VE UYANDILAR DA zaten... HERKES ACIK SOZLU DE BEN MIYIM ACIK SOZLU OLMAYAN...Bosver,benim ne kadar ACIK SOZLU OLDUGUM zaten bilinir. Bir de, KAVGA EDECEK olanlara ACIK KAPILAR BIRAKMAMAK LAZIM... Benim basimda yeterince deli var zaten,yenilerine ihtiyacim yok... UMARIM ANLASILMISTIR...

SU ANA KADAR CALISMALARIMLA VE kisilere getirdigim YORUMLARLA YETERINCE ACIK OLDUM ZATEN,ARTIK YETER...

 

Tarih: 16 Mayıs 2007, 00:04 - İp: 88.***.**9.119
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Boş verdim gitti

 

Tarih: 16 Mayıs 2007, 00:16 - İp: 212.***.**2.150