Fotoğrafçılık Forumları
Gizli Yorumlar
yönetime yeni uygulamadan dolayı çok teşekkür ediyorum
Dipnot: bu başlık öneriler ve görüşler bölümüne gizli yorumcu uygulamasına teşekkür etmek için açılmıştır. teşekkür etmek istemeyenler tarafından ısrarla baltalanmaya çalışmaktadır. lütfen bu şahsiyetler sevgi ve saygı sözcükleri ile laf sokma yarışına girerek değil de başka bir başlık altında görüşlerini ifade edebilirler. bu benim görüşümdür beni bağlar. bayar28 sana hala gülüyorum bu notu yazarken de gülüyorum bunu bil diye şeettirdiydim.
Edit: sadece dipnot eklemek için
#last hope' tarafından 28.08.2008 13:03:46 tarihinde düzenlendi.
pardon sayın "gaijin" nickli üyemiz..
yönetimin kararını eleştirdik olmadı şimdi tamam diyorum yine olmuyo sölermisiniz nedir maksatınız amacınız nedir..?
sırf düşüncelerimi savunudğum için beni bir grubamaı dahil etmek istiyorsunuz...
yetkiniz var üyeliğimi dondurabilirsiniz vaye silebilirsini bunu yapabileceğinizi biliyorum..
bana taktığınızı düşünsem yanılırmıyım sizce ??
yanıldığıma göre o halde neden sürekli imalı yazılarınız.. ben kendimi nasıl göstermişim..??? BUNU AÇIKLAYIN LÜTFEN
türkçe alkış dedim olmadı sonra bravo dedim yine olmadı..
tüm yorumlarımı okursanız kimseyi kırmadıan yazdığımı görürsünüz özgürce fikirlerimi savunup sizlere sorular sordum ..bu suçmudur sorarım size ???
cevaplarınızıda aldım ..
buna rağmen hala neden cevap vermek zorunda hissediyorsunuz kendinizi merak ettim..??
bence önemli olan insanlık. neyi paylaşamaıyorsunuz anlamadım? Fotografı mı paylşamaıyorsunuz? Sorun bu mu ?
gaijin sınırsız yetkilerlemi donatılmış?
guliş yoksa bende yokum. Yönetim silsin fotograflarımı.
tatarbey yoksa bende yokum...
ama tatarbeyim sen gitme bırakma bizi..
gaijin çok gelişmiş bir tekniğin makineleşmiş insanlarındanmıymış?
Yonetimin karari cok yerinde olmus , gerci benim icin gec oldu ki baslarda(8 aylik surede) heyecanla takip edip elimden geldigi olcude birikimlerimi paylasmaya calistigim ,oneriler sundugum, fotograflarimi paylastigim sitemizden, bu gecen sure zarfinda beklentilerimi karsilamadigini farkederek, uzulerek ayrilmaya karar verdim .
Bu gizlilik uygulamasi herkesin hosuna gitmese de (karsi cins'e, tanidik,es dost'a ozel yorum yapanlar gibi) uygulama ardindan en azindan bazi yorumlar kisilere ozel degil de gercekten 'foto' lara gelir.Tabi bu yorumlarin da "cok guzel tebrikler" , "hos bi kare" 'den ziyade elestirsel, teknik icerikli yani kisiyi gelistirmeye yonelik yorumlar olmasini gonul isterdi..
Bu zamana kadar fotograflarimi yorumlayan ve forumda fikirlerimizi,birikimlerimizi paylastigimiz herkese tesekkur ve saygilarimi iletiyorum..
Hepimize bol fotografli gunler dilerim..
insan neyse karsısındakini oyle gorurmus,
fikrini begenmedi diye gozu kapalı karsısındakinin uyeligini silecegimi dusunecek kadar kendinizi kaybetmişsiniz.kaldıki oyle bir yetkimde yok.
olsada yanlısı gormezden gelmektense,ustune gitmeyı yeglerim.
alınganlık seviyeniz hakkında konusmaya bile gerek yok.
durup duruken gelip ben şakşakcı degilim deyin,
saksakcıları eleştirenlerin lafından alınıp saksakcı olmadıgınızı soylediginiz ve o eleştirilerinde muhatabı olmadıgınız halde burada konuyla alakasız ve yalan yanlıs seyleri savunun sonrada vay oyle yaptım olmadı boyle yaptım olmadı.ben ne yapayım.
----
yazılan yazıların tek birini bile okumadıgınız ,anlamktan uzak oldugunuz nekadar belli.
kadirin tespiti,
******************************************
benim dikkatimi çeken,bazı kişler ilk defa bu topik sayesinde foruma girdiler.hepside bir suçlama üzerlerinde varmışcasına cevap veriyorlar.
haberleşme ağları çok iyi herhalde.bir sürü yeni forumcu oldu bir anda...bugüne kadar foruma girmemişler,birde herkesin avatarının altında cevaplama sayıları çalışmaya başladı.
forumu gereksiz görenler,bir kez olsun bu acemiliklerini üzerlerinde atmak için çekim teknikleri veya diğer teknik forumlara hiç baktılar mı?bir kez olsun soru sordular mı?
*****************************************
buna verilecek tek cevap şakşak olurdu zaten.
fdikerin konu hakkındaki acıklaması
******************************************
Alınan her karar gibi bu kararda da muhalif kişilerin olması son derece normal. Unutulmaması gerekense bugüne kadar yapılan tüm değişikliklerin site misyonu yani fotoğraf adına yapıldığıdır.
Yapılan her değişiklik kararında olduğu gibi, bu karar alınırkende yaşanan bazı sıkıntılar bizi yönlendirdi; Yaklaşık 15 gün kadar önce bazı kişilere eleştiri yapıldığında, saldırı derecesinde gerek özelden gerekse eleştiriyi yapan kişinin fotoğraflarının altına son derece seviyesiz yazılar yazıldığı yönünde şikayetler geldi. Farklı bir kullanıcı adıyla benzer eleştirileri yaptığımızda aynı tepkileri bizde aldık... Halbuki sondan bir önceki değişikliğimiz "eleştirilmeye açık değilseniz sizin içinde bir seçeneğimiz var" şeklindeydi. Bu tercih ile ilgilide aslında sorunlar var... Örneğin, son uygulamayı ve yoruma açık/kapalı değişikliklerini eleştiren kişi(ler), ondan önceki değişiklikte fotoğraflarının onaylanmadan geçmesi ile ilgili bir sıkıntı belirtmedi(ler), garip...
Kim nederse desin yapılan değişiklik fotoğraf adınadır. Bu platform ile "fotoğraf için dostlukların" sonuna kadar arkasında olduğumuzu ancak "arkadaşlık için fotoğraf"'ın bizim misyonumuz olmadığını belirtmek isterim.
Son uygulama şu şekilde revize edilmiştir.
Eklenen fotoğraf 24 saat, yapılan yorum 12 saat gizli olarak görüntülenecektir. Fotoğraf ve yorumlarıyla sitemizde 2.nci adıma geçmiş (fotoğrafları onaydan geçmeyen yaklaşık 300 kişi) arkadaşlar. Galeri bölümü > Kontrol paneli sekmesine kısa bir süre sonra ekleyeceğim "Fotoğraf ve yorumları gizli olarak görmek istemiyorum" linkine tıklayarak. Gizli seçeneğini kaldırabilirler.
Gizlilik seçeneği iptalini ayrımcılık olarak görmek isteyen kişilerde çıkacaktır, çevrelerine bakmalarını tavsiye ederim. Hayatımızın her bölümünde (okul, iş,...) aşamalar olduğunu unutmayalım... (İkinci adıma geçme kriterlerini belirlemek için 1997 yılında T.C.M.E.B.'ndan alınmış ustalık belgem var. (Bi yerlerde belge sorulmuşta detay olsun dedim...))
Kendini gerçekten amatör gören ve bu sevdada ilerlemek isteyen arkadaşlar için, aşamaların hedef olması dileğiyle.
Saygı ve sevgilerimle
*************************************************
okuyunuz,anlayınız.
hala daha sordugum hiçbir soruya dise dokunur cevap alamamıs olmam apayrı bir yazı konusu.
------------------------------------------------
------------------------------------------------
tatrbey gaijin, ergenekon dagından cıkmak için dagı eritirken,dagın içindeki hava bosluguna dusen ve hayatını yerın altında devam ettiren bir kavimdir.
tayyibin belediye baskanlıgı sırasında acılan dibi bilinmeyen ir cukurdan yeryuzune cıkan ve gozleri yanmasın diye eminonunden sahte rayban alan kavim,kendini kaybedip, onune gelenın uyeligini silen, sizi istemiyorum diyerek uyeleri kovan bir kavme donusmustur.
tarihi 6000 yıllıktır,hobileri kendini eleştirenleri kavmini toplayıp bozguna ugratmak,darbe yapmak ve komik savcılara standup metni yazmaktır.
gaijin...
gaijin, ergenekon dagından cıkmak için dagı eritirken,dagın içindeki hava bosluguna dusen ve hayatını yerın altında devam ettiren bir kavimdir.
tayyibin belediye baskanlıgı sırasında acılan dibi bilinmeyen ir cukurdan yeryuzune cıkan ve gozleri yanmasın diye eminonunden sahte rayban alan kavim,kendini kaybedip, onune gelenın uyeligini silen, sizi istemiyorum diyerek uyeleri kovan bir kavme donusmustur.
tarihi 6000 yıllıktır,hobileri kendini eleştirenleri kavmini toplayıp bozguna ugratmak,darbe yapmak ve komik savcılara standup metni yazmaktır.
dayanamayacğım şu kısmı şakşaklamak istiyorum.
Hala tartışıyorsunuz sonuç ne Çözüm ne ?
İlgili olabilecek konular
-
Youtube [küfürlü] Yorumları Silme Engelleme
26 Tem. 2022, 11:30 prodersler
0126126 Tem. 2022, 11:31
prodersler -
Youtube Videoda Yorumları Açma Kapatma Yorumları D
07 Şub. 2021, 21:52 prodersler
0148307 Şub. 2021, 21:52
prodersler -
Oynatma Listeleri Nasıl Oluşturulur Herkese Açık, Gizli ,lis
16 Eyl. 2020, 01:07 prodersler
0149316 Eyl. 2020, 01:07
prodersler -
-
Sony A6000 Kullanıcı Yorumları
04 Tem. 2018, 14:29 balikkraker
2397205 Tem. 2018, 18:28
balikkraker -
Fotoğraflarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum..
20 Eyl. 2015, 18:21 rhap.sod.ic
7234115 Mar. 2016, 02:06
deniztendik -
-
Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar
04 Mar. 2015, 14:00 surwinston
1222806 Mar. 2015, 19:43
mete007 -
Fotoğraflarıma Yorumlarınızı Bekliyorum.
05 Eyl. 2014, 23:59 centem
0662606 Eyl. 2014, 00:00
centem -