ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Gereksiz Konular

Bazı gereksizce açılan konuları değerlendirmeye sunmak istedim. Bazı arkadaşlar hiç araştırma yapmadan,neyin nasıl olacağını düşünmeden laf olsun diye konu açıyorlar ve cevap yazıncada abuk sabuk bir tepkiyle karşılaşıyosunuz. (Bir tanesi bana denk geldiğinden söylüyorum)

Bu konuda nasıl bir yaptırım uygulanabilir vaya konu açılır açılmaz arkadaş direk yönlendirilir mi bilmiyorum. Sizlere sormak istedim.

Hem ortalık biraz kızışsın, hem de biraz fikir jimnastiği yapalım

Tarih: 13 Temmuz 2005, 22:26 - İp: yok
alabi9001
alabi9001 (üye)
Ankara / Amatör

Bu konulara kim karar verecek öncelikle buna karar vermek gerekir, ki ona kaldıysa herkez istediğine arayarakta ulaşabilir, dolayısıyla forumlar zaten gerek olmaz.

sende laf osun diye açmışsın gibi sanki bu bölümü...

 

Tarih: 13 Temmuz 2005, 23:06 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Arkadaşım mümkünse sen benim açtığım konulara bi şey yazma. Rica ediyorum. Senle uğraşamam.

 

Tarih: 13 Temmuz 2005, 23:31 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

hem konu açiyor arkadaş sonrada insanlara sen benim açtığım konulara bir şey yazma diyor.alabi nin dediğigibisende boşuna açmış sın bukonuyu .siz bu sitenin sahibifelan mısınız herkese azarlama hakaret . burda hakimiyet kurmaya çalişiyor gibisiniz ilk önce kendi egonuz üzerinde hakimiyetkurun.

 

Tarih: 14 Temmuz 2005, 00:15 - İp: yok
alabi9001
alabi9001 (üye)
Ankara / Amatör

Kim kimi yerin dibine batırmış arkadaşım, ben böyle bi şey görmedim bu sitede. Daha açıklayıcı olursan cevap yazabiliriz. Kimse kimseti aşağılamıyor burda. Her türlü eleştiriye açık lolmayan göndermesin fotoğraf o zaman. Gitsin bol övgü alacağı ortamlara göndersin...

aynen sizin sözünüzdür.
istemediğiniz birşey varsa yukardaki aynen geçerlidir...

 

Tarih: 14 Temmuz 2005, 00:53 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam saltiks.. bu allabi9001 iso arkadasimiz, cekoya cirkince bir espride bulunmus sonra da buraya gelip ortami kizdirmaya calisiyor..
acaba boyle konu acmis birinin neden oyle dusundugunu ve bu sekilde bir konu actigini hic dusundunuz mu acaba? sizce forumdaki tum konular cok mu dolular?
cunku insanlar dediklerini bir kere bile yorumlamadan konu aciyorlar.. sonra da biri cikip dogruyu soyleyince de vayyy..
ama ondan sonra cok da guzel laf yetistirip ince espriler de yapabiliyorlar tartismada.. ama dediklerinin mantigini dusunmeden yaziveriyorlar..
..
tabii kirici olmamak lazim sacma sapan bir konu olsa dahi.. tabii o da sacmalik derecesine bagli konunun.. eger gercekten cok komikse herkes espri yapmaya basliyor zaten.. neyse.. onemli olan oncelikle hemen bilip bilmeden kisilere saldirmayalim sevgili saltiks.

 

Tarih: 14 Temmuz 2005, 11:18 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Sevgili saltiks sen bana karşı ne kadar kin tutmuşsun böyle ya...

Sen bu arkadaşın bana karşı olan tavrını bana attığı mesajları okusanız ağzınız açık kalır. Ben bu adamla muattap bile olmam. O yüzden benim açtığım konulara cevap yazmamasını rica ettim, emretmedim. Hem sen niye bu kadar önyargılı bi adamsın. Ben bu sitenin sahibi filan değilim. Ben sadece sert ve mantıklı eleştirilerde bulunan, bu durumunda daha faydalı olcağına inanan bir insanım.

Bir kaç defadır benim bu uslubumu mantıksız ve yakışmayacak bir şekilde eleştirdin ben bir şey demedim ama bu önyargından vazgeç arkadaşım

 

Tarih: 14 Temmuz 2005, 19:03 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

başta sayın dadangast ta . eğer resimlerin altında ki yorumları okursanız kimlerin kalb kırıcı yorumlar yaptığını görürsünüz.bizim kimseye kin felan tutaçağımız yok böyle birşey yaratılışımıza terstir haya ederiz. burasi amatör insanların gelip birşey öğreneçeği bir yer . bilenlerde bilmeyenlere anlatacakki birşeyler öğrensinler. kolylaştırmak ve sevdirmek olmalı burda ki bilgili insanların görevi. eğer ki ceko kardeş bu konuda bilgiliyse ki ben öyle olduğunu zannediyorum bigisinin insanlar karşısında değerli olabilmesi için biraz daha sabırlı ve yumuşa kdavranmalı. teşekkürler . herkes hakkını helaletsin..

 

Tarih: 14 Temmuz 2005, 20:29 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Sevgili saltiks kardeşim. yukarıda belirttiğim gibi ben sert ve yapıcı eleştirilerden yanayım. Dediğim gibi kimseyi kırmak ve aşağılamak gibi bir niyetim yok. Hele hele kendi egomu tatmin etmek gibi bir niyetim hiç yok. Kendi egomu ben yaptığım işlerle ve çektiğim fotoğraflarla tatmin etmişim etmeye devam edeceğim. Benim amacım burada insanlarla kendi bildiklerim ve tecrübelerim dahilinde bir şeyler paylaşmak ve maalesef bazı insanlar bundan da soğutuyor beni.
Eğer benim trafımdan eleştri almak istemeyen biri varsa belirtsin ya da yaptığım eleştirinin altına kardeşim senin eleştirini sallamıyorum, ben bildiğimi okurum desin saygım sonsuz. ama saçma sapan hatta çirkin sözlerle, yaptığım mesleğe dil uzatacak kadar kendinde cesaret bulan adamlarla bi işim olmaz bunu da belirtim. Sevgiler saygılar.

 

Tarih: 15 Temmuz 2005, 02:33 - İp: yok
  • 1