karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Yurtdışı Makina Geldi !!



Arkadaşlar bir süre önce açmış olduğum konu ile ilgili bayağı bir tartışma olmuştu.

Makina iki gün evvel elime ulaştı FEDEX geldi adresime ve imza karşılığı teslim aldım, Gelen şahısı bekletim ve kutu içeriğinin tam olduğunu teyyid edip aldım. Aksesuar ları tam olarak fatura ve diğer yol belgeleri ile geldi. Hiç bir ek ücret ödemedim.
İki gündür deniyorum görünen bir problem veya arızası yok, Ölü pixel falan yok,İçinden piline kadar hepsi çıktı.
Bu konu ile ilgili aslında daha fazla birşey yazmak istemiyordum ancak söz verdiğimiçin sonucu bildirmek için yazıyorum.
Şimdi makinam elimde herhangi bir problem yaşamadım... Önemle bir iki arkadaşa duyurulur...

Tarih: 13 Mayıs 2005, 17:17 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Hayırlı olsun Karbey; güle güle kullan makineni.

 

Tarih: 13 Mayıs 2005, 17:31 - İp: yok
karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili telesto ben bu konuda fikirlerimi ve yaşadıklarımı anlattığım bir topik açmıştım beni rezil ettiler ) Üçkağıtçı muamelesi görmediğim kaldı bi. Oradakiler dedilerki kardeş olmaz gelmeden niye bu kadar kesin konuşuyosun makinan gelince yeni bir konu aç dediler o bakımdan açtım. Allaha şükür hiiç problemsiz aslanlar gibi geldi makina, Yeni bir topik altında duymak isteyenler için yazdım dostum. Görüşmek üzere..

 

Tarih: 13 Mayıs 2005, 18:07 - İp: yok
karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili dostum telesto

Yok ben onunla fotograf çekmeyeceğim D70 veya 20D almayı düşünüyorum onunla çektiklerimi yollarım eski makinamı sattım 300D yi. Ama test olsun sonuca bakalım dersen çekip bişiler yollarım.

Görüşmek üzere dostum

 

Tarih: 13 Mayıs 2005, 18:59 - İp: yok
manatba
manatba (üye)
Bursa / Amatör

selam karbey
makinan hayırlı olsun. Yurtdışından direkt olarak mı sipariş ettin yoksa garanti bankasının DoUwantit hizmeti gibi birşey mi kullandın. Daha önce bunları bir topic de tartışmışsınız ama ben o topic i takip etmedim Bende yurtdışından doUwant it ile 2 kere makina getirttim ve hiçbir sorun yaşamadım ve türkiye fiytlarının neredeyse yarı fiyatına geldi makinalar. Ancak DoUwantit de 200 $ a kadar olan makinalar avantajlı ondan pahalı olanlar gümrük v.s gibi sebeplerle pek de avantajlı değil.
O sebeple senin nasıl getirttiğini merak ettim. Birde sorması ayıp olmaz ise aldığın makina ney ve kaça aldın.

selamlar

 

Tarih: 13 Mayıs 2005, 19:19 - İp: yok
  • 1