border
border (üye)
İstanbul / Amatör

Usta Kullanıcıların Üşengeçliği...

9 mayıs 13:44 te sorduğum soruyu 26 kişi okumuş olmasına rağmen neden kimse yanıtlamamış? sorumda da belirttim saçma olabileceğini zira hiç bir şey bilmiyorum. eksik bilgilendirdiysem nelerin eksik olduğunu deneyimli kullanıcıların yazması gerekmez mi?
ben haziran 1'de eos 350d ya da d70 aldıktan sonra fotoğrafçılıkla ilgili yemem gereken 40 fırın ekmeği bir kaç senede yedikten sonra bu forumda birileri çok iyi bildiğim bir şeyi öğrenmek istediğinde üşenmeyip yanıtlar mıyım?

sanırım yanıtlarım, iki eksi bir artı etmez.

elleriniz dert görmesin...

Tarih: 10 Mayıs 2005, 18:08 - İp: yok
özgür
özgür (üye)
Çanakkale / Amatör

Border kusura bakma ama mesajından hiçbirşey anlaşılmıyor..
Biraz daha açar mısın?

 

Tarih: 10 Mayıs 2005, 18:23 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

burada eğer bir üşengeçlik söz konusu ise sanırım bu sana daha çok uygun düşüyor.Zira biraz zahmet edip yandaki arama butonunu kullansan sanırım derdine dermen olcak ilaca çoktan ulaşmış olurdun....

 

Tarih: 10 Mayıs 2005, 22:52 - İp: yok
border
border (üye)
İstanbul / Amatör

sanırım bahsettiğiniz buton, forum arama butonu. mevcut lensler ile canon 350d'nin uyumlu olup olmadığını ne yazarak aratabileceğimi bilemiyorum.

gideceği limanı bilmeyene hiçbir rüzgardan hayır gelmez-montaigne

ancak sevinerek söylemeliyim ki; önceki soruma en azından 1 yanıt (dadanagast) aldım.

mevcut lenslerin üzerinde yazanlar şunlar:

50 mm 1,1.4 Canon Lens FD Made in Japan
SOLİGOR C/D zoom+macro 28-200 mm 1/3.5 ~ 5.3 o(çap işareti)72 seri no ....... MC, aynı lensin canon a1 ile birleşen kısmında C/FD yazıyor...

ama AF ne demek EF ne demek C/D ya da C/FD ne demek sormayı düşünmüyorum, google, copernic, yahoo vs. yordamı ile karanlıkta mum ışığında araştırmayı düşünüyorum.

üşenmiyorum . zekam, arzum ve vaktim var. bilgim eksik, onu da edinirim. yardımlaşarak kolay yoldan edinebilirim diye düşünmüştüm sadece.

 

Tarih: 11 Mayıs 2005, 11:07 - İp: yok
burakerenn
burakerenn (üye)
İzmir / Amatör

border sorduğun soruyu 26 kişinin okuması ve yanıtlanmamasını üşengeçlik olarak görmüşsün. Şöyle ki;
* Bu tür forumlarda illa da bir bilen olması diye bir şey yok. Mutlaka bilen vardır ama okumamıştır, görmemiştir. Ben gördüm ve bilgim yok diyelim. Ne yazayım? Bu konuda bilgim yok mu yazayım.
** Burası bir forum sonuçta ayrıca. Sen niye yazmadın, ben niye yazmadım diye "laf sokmak" çok saçma. Herkes istediğini yapar. Gelip öyle laf sokmak olmaz yani.

 

Tarih: 11 Mayıs 2005, 11:32 - İp: yok
  • 1