rocklifest
rocklifest (üye)
Isparta / Meraklı

Ucuz Makine Bulalım

Slm arkadaşlar ilk önce site süper insanın öğrenebileceği bir çok şey olduğu kesin bu siteden bende öğrenmek istiyorum ama sadece okuyarak olmayacağı için bir makine almak lazım ama nasıl bi makine alacaz ben daha çok profesyonellerin kullandığı büyük makinalar var ya onlardan istiyorum ama ben profesyonel olmadığım için o tarz bi makinenin en az özelliklisi en ucuzu gibi bişey bakıyorum 400 ytl na böyle bi makina bulabilirmiyiz dijital bir makina olsa ekranı olması çokta önemli değil şu aşamada ama ekranlı olsa ne fark eder fiyat olarak bunları cvplandırırsanız çok minnettar kalacağım şimdiden teşekkürler

Tarih: 21 Temmuz 2005, 15:53 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili rocklifest;

5 mp makinen ne marka? Bu makinede neyin eksikliğini hissediyorsun? Yapmak isteyip de makinenin yetersizliği nedeniyle yapamadığın neler var? Ne tür çekimler yapmak istiyorsun? Fotoğrafçılık deneyimin hangi seviyede? Biraz daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmamız daha kolay olur. "Profesyonellerin kullandığı büyük makinelerin az özellikli olanlarından 400ytl'na bir makine almak istiyorum" dersen kimse birşey anlamaz.

Tarih: 22 Temmuz 2005, 16:22 - İp: yok