kartalac
kartalac (üye)
İstanbul / Amatör

Sonydsc-r1 Almak İstiyorlar Fikirle

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üyeyim çok sevdiğim bir agabeyim SONY DSC-R1 almak istiyor.
Bu sitede profesyonel agabeylerim çok onlardan bu ürünle ilgili biraz yorum alabilirsem sevinirim.
saygılarımla

Tarih: 23 Haziran 2006, 18:12 - İp: 84.***.**3.170
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

Kartalac hoşgeldin.
AS arkadaşın açtığı R1 topiği var. Aradığın sorıuların cevaplarını oradan alabilirsin.300 sayfa falan. Tamamını okuyabilirsin. Yada o topikte As ve diğer arkkadaşlardan yardım alabilirsin.
ttp://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=8738

Tarih: 23 Haziran 2006, 18:26 - İp: 81.***.**2.162
winnerboy
winnerboy (üye)
Ankara / Amatör

Aslında biras beklesen daha iyi.Neden dersen çünki sony ilk dslr makinesi olan sony alpha 100(a-100)'ü çıkardı ustaların dediğine göre tam anlamıyla piyasaya cıkınca fiyatı şuankinden 100 paund civarı düşücekbence r1 den avantajlı çünki dslr olduğu içinn farklı lenslerde kullanman senin için avantaj olacaktır.Bende bu makineyi düşünüyorum önceden nikon d 70 s düşünüyodum ama özelikleri beni nikondan caydırdı diyebilirim.kolay gelsin..

Tarih: 24 Haziran 2006, 02:06 - İp: 85.***.**2.122
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

bende winnerboy arkadaşıma katılıyorum..bende iki aylık R1 vardı üç gün önce bir arkadaşıma verdim..güzel makina ama sony nin ilk dslr si a100 piyasaya 4 temmuzda giriyor ben onu almayı düşünüyorum sanada tavsiyem bekle ve a100 ün bazı testlerini gördükten sonra kararını ver...slm lar

Tarih: 24 Haziran 2006, 12:33 - İp: 85.***.**9.206
  • 1