semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Sony İle İlgili Bir Yorum,bir Cevap

Sevgili BURKAY abi ve forumun diğer değerli üyeleri..

Tamam "Sony marka ürünlerden uzak durun" diyosun..Nedenlerini çok iyi biliyorum..Fakat şu adreste görülen model öyle hoşuma gittiki,geceleri rüyalarıma giriyor..

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=999&productId=bd19927

Bu makina dijital fotoğraf makinası dünyasının Aysun Kayacı'sı..Yani öyle güzel ki,insan sahip olmak istiyor..O merceği,o flaşı,o rengi,o duruşu..İnsan baktıkça iç geçiriyor(hatta wallpaper yaptım)..

Yani şu makinanın özelliklerine(Verdiği aksesuarlara ise özellikle!) ve fiyatına bakıp(Markayı gözönüne almadan) neler diyebilirsin??Tabi ürün daha yeni çıktı ve fiyatının 2-3 ay içinde en az 100 Euro düşeceğini tahmin etmek saçma olmaz kanımca(Ancak Ekim,Kasım arasında alabilirim ayrıca)..

Birde dijital fotoğraf makinası sigortalattırılabilir mi??Bu ürünü alıp,sigortalattırırsam Sony'nin kazıkçı politikasından(Ayrıca bakınız:HP!)kurtulmuş olmaz mıyım??Yani birşey olursa sigorta şirketi karşılar!?Burkay abim,canım abim(Bir insanı tanımadan sevebilmek) ne olursun o değerli fikirlerini benimle paylaş..Tabi forumun değerli üyelerininde yorumlarını bekliyorum..

Tarih: 3 Temmuz 2004, 21:34 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Mckyra ben Kahramanmaraş'tanım..Gel sana firik,pekmez sucuğu,dondurma,içli köfte vs.yedireyim..Hatta Sony DSC W-12 ile resimlerde çekilirizSonrada buraya yollarız..

 

Tarih: 7 Temmuz 2004, 23:22 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Mckyra makinayı inşallah Ekim ayında alacağım..O zamana kadar para biriktircem..O zamana kadar zaten makinada ucuzlar..Ama nişan olmuşken,Burkay yardımcı olma sözü vermişken,şahitler belliyken(sen),memur bulunmuşken(yoğun ısrarlarla) ben bu nişanı atmam

Herşey gönlünce olsun..Teşekkürler..

 

Tarih: 7 Temmuz 2004, 23:42 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

K.Maraş'ta bir türlü rastlayamadığım Sony DSC W-12'ye 2 haftalık Antalya gezim esnasında rastladım ve bir süre inceleme fırsatı buldum..

Ekranı 2.5' inc ve gerçekten etkileyici..Bu ürün yalnızca Memory Stick ile çalışıyomuş ve gördüğüm kadarıyla piyasada Sony Memory Stick'ler(en yükseği 128 MB) ve Sandisk Memory Stick'ler(en yükseği 2056 MB!)..Çekim kaliteside bayağı yüksekti fakat fiyatının düşmesini beklemek akıllıca olur kanısındayım..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=960&productid=bd6026

Yukarıdaki adreste görülen SANDISK 256 MB PRO ULTRA II MEMORY STICK CARD'ın bu makinada herhangi bir uyumsuzluk çıkartmaz öyle değilmi?Memory Stick'in Ultra'sı ne oluyor?Bizim Türk halkında yaygındırAHALIYSA KALİTELİDİR!Ben buna göre değilde daha hızlı olduğu yorumlarına bakarak bu ultra'ya yöneldim!?

Vay be klavyeye dokunmayı bilene özlemişim!Ayrıca Antalya tatilimde turistlerin hiçbirinde bu makinayı görmedim en fazla Sony DSC P-92 modeline rastladım!Turistlerde genelde Canon,Olympus ve Sony modelleri vardı be hiçbirisinde HP yoktu!Tabiki olmaz!Yakında Türkiye'den de ekmek parası çıkartamaz hale gelecekler inşallah..Benim bedduam tutar

Sony DSC W-12 almış olan forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum!?Tabi almayanlardanda bekliyorum..Kısaca herkesten yorum bekliyorum..Peki neden konuyu uzatıyorum??Çünkü buraya yazmayı özlemişim..

NOT:Düğüne3 aydan az kaldı ona göre!Kurtlarını saklayın,düğünümde hepiciğini düşüreceksiniz

 

Tarih: 7 Ağustos 2004, 23:20 - İp: yok