semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Sony İle İlgili Bir Yorum,bir Cevap

Sevgili BURKAY abi ve forumun diğer değerli üyeleri..

Tamam "Sony marka ürünlerden uzak durun" diyosun..Nedenlerini çok iyi biliyorum..Fakat şu adreste görülen model öyle hoşuma gittiki,geceleri rüyalarıma giriyor..

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=999&productId=bd19927

Bu makina dijital fotoğraf makinası dünyasının Aysun Kayacı'sı..Yani öyle güzel ki,insan sahip olmak istiyor..O merceği,o flaşı,o rengi,o duruşu..İnsan baktıkça iç geçiriyor(hatta wallpaper yaptım)..

Yani şu makinanın özelliklerine(Verdiği aksesuarlara ise özellikle!) ve fiyatına bakıp(Markayı gözönüne almadan) neler diyebilirsin??Tabi ürün daha yeni çıktı ve fiyatının 2-3 ay içinde en az 100 Euro düşeceğini tahmin etmek saçma olmaz kanımca(Ancak Ekim,Kasım arasında alabilirim ayrıca)..

Birde dijital fotoğraf makinası sigortalattırılabilir mi??Bu ürünü alıp,sigortalattırırsam Sony'nin kazıkçı politikasından(Ayrıca bakınız:HP!)kurtulmuş olmaz mıyım??Yani birşey olursa sigorta şirketi karşılar!?Burkay abim,canım abim(Bir insanı tanımadan sevebilmek) ne olursun o değerli fikirlerini benimle paylaş..Tabi forumun değerli üyelerininde yorumlarını bekliyorum..

Tarih: 3 Temmuz 2004, 21:34 - İp: yok
mag57
mag57 (üye)
İstanbul / Meraklı

RÜYALARINA SADECE CANON GİRSİN
DİĞERLERİ LAYIK DEĞİL.

 

Tarih: 3 Temmuz 2004, 23:20 - İp: yok
blnf717
blnf717 (üye)
Bolu / Amatör

Semioli sana sevindirici bir haber vereyim Senden cok cok Özür diliyorm ben W1 e bakmisim senin istedigin W12 asagida yazdiklarimin hepsini silecegim W12 de yildizlarin hepsi 5 li
hic bir sikayet yok cok hevesliysen alabilirsin.Allah bir yastikta kocatsin. Hayrini Gör.
http://www.guenstiger.de/gt/main.asp?produkt=325557

 

Tarih: 3 Temmuz 2004, 23:22 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Blnf717 öldüm geri dirildim

Peki w-12 hakkında ne yorumlar var??Benim tek yabancı dilim kuş dilidir..

Değerli tercümelerini sabırsızlıkla bekliyorum..Şimdiden teşekkürler..

 

Tarih: 3 Temmuz 2004, 23:26 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Birde şu sigorta olayını dile getirsek??Ne dersiniz??Yüksek tamir ücretlerine karşı dijital fotoğraf makinalarını sigortalattırma imkanı varmı??Öyleyse Sony'ye korkmadan yaklaşılabilir..Hatta Aysun Kayacı dudaklarını sigortalattırmıştı!!Örnek olsun diye dedim

 

Tarih: 3 Temmuz 2004, 23:31 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma


Sevgili semioli

Gel itiraf et aslında rüyalarını süsleyen Aysun Kayacı değil mi? Aysun şahane makine bahane!
Sen çaktırmada mckyranın ağzını bir yokla bakalım kimmiş bu aysunla senden önce evlenenler onları bir bir temizle namusuna toz kondurma !!!
Bu arada bazı duyduklarınada kulak asma yani ne biliiim
Aysu eğer kendiliğinden kapanıyorsa tekrar açma belki huzuru kapanmakta buluyordur gerçi kamusal alan problemleri yaşarsınız ama gülü seven dikenine katlanır...
Romantik gecelerinizde yanan mum ışığı kifayetsiz geldiği için kızcağız seni görmekte zorlanıyorsa sen de mum sayısını arttır ama kalkıp ışığı yakayım dersen o güzelim gecenizin içine edersin bilmiş ol!
Aysunun bazı özellikleri sana az gelebilir bunlar zamanla düzelir lakin sen sakın kızın ayarları ile oynama (kontrastını montrastını kurcalama olanlarla idare et)
Bilmem nerelerinde bilmem ne hataları oluyormuş .Tövbe tövbe yahu bu tür konular böyle alenen dile getirilir mi gülüm? Bunlar mahremdir kendi aranızda konuşup halledin.Sana hiç yakıştıramadım...
Auto mod'da biraz ne yapıyormuş orasını tam olarak annayamadım.Ne Auto' su ne modu ulen? Ne diyon sen ? Bu işin autosu damı oluyor??? Beni bu yaştan sonra baştan mı çıkaracağnız len??

 

Tarih: 4 Temmuz 2004, 04:36 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Burkay abi senin içindeki potansiyeli açığa çıkartmak lasımBoşver sen Canon'u!Birazcık başka makinelere bak(HP hariç tabiki)!Hergün aynı gül koklanmazki![Şaka bir yana hayat felsefem tek eşliliktir.Yani İlk,Tek ve Son olsun;yani kısaca İTS kuramı)

Burkay abi gerçekten makina hakkında neler düşünüyorsun??Ayrıca şu sigorta olayı hakkında da bilgi verebilirmisin??Teşekkürler..

 

Tarih: 4 Temmuz 2004, 17:04 - İp: yok
ocum
ocum (üye)
Kayseri / Amatör

semioli kardeş... fotoğraf makinesi ile bahsettiğin makinenin resmini çekmeyeceksinki... fotoğraf makinesi ile başka objelerin resmini çekeceksin.

(bundan sonraki kısım sadece espiri, umarım kızmazsın) sen hem sony yi al hem de nikon veya canon gibi bir marka makine daha al bence... diğer makine ile sony nin resimlerini çekersin. ayrıca, acaba "kayacı" hanfendinin resimlerini çeken fotoğrafçı acaba hangi makineyi kullanarak çekim yapıyor...

 

Tarih: 4 Temmuz 2004, 17:37 - İp: yok
blnf717
blnf717 (üye)
Bolu / Amatör

Semioli sen makinani al kardes yaninda yat ona bak, öp kokla fotograf cekmek bir zevktir inaniyorumki sende onunla mutlu olacaksin. Siz birbiriniz icin yaratilmissiniz. Baskalariyla mutlu olamayacaksin. Ayri dünyalarin insanlarindan uzak dur.Mutsuz olma.Ufak tefek kusurlari da olsa affedersin sen. Farzetki bir kac bilezik birkac altin fazla taktin.Sonucta senin malin ister ayarlarini kurcala ister kontrastini arttir istersen bir mum fazla koy. Allah bir yastikta kocatsin.

 

Tarih: 4 Temmuz 2004, 17:53 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Tamam peki ama makinanın yanında verilen aksesuarlar,Sony kalitesi(Ürün manasında!Servis manasında değil!)sonracığıma sigortalattırma meselesi!!

İyide makine Türkiye'de daha 15-20 gün önce piyasaya sürüldü..Aysun Kayacı konusunda da "Zevkler ve renkler tartışılmaz" derler..Aysun Kayacı sadece farklı bir anlatım sunmak için kullandığım bir imgeydi..Sony DSC W-12'yi siz olsanız almaz mıydınız?

 

Tarih: 4 Temmuz 2004, 17:57 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Sevgili blnf717...

20 Ekim 2004 tarihinde Maça oğlu ben Semioli ile Sony kızı DSC W-12 sade bir törenle dünya evine giriyoruz..Bu mutlu günümüzde senide aramızda görmekten mutluluk duyarız..

 

Tarih: 4 Temmuz 2004, 18:03 - İp: yok