Fotoğrafçılık Forumları
Sonunda A520yi Aldım!!!!!!!!!!!!!!!
Öncelikle bu makineyi bana öneren herkese ve özelliklerini benimle paylaşan herkese teşekkür ederim birkişi varki o bana çok yardımcı oldu ona ayrıca teşekkür edeceğim.
makine çok hoşuma gitti 4-5 gündür elimden bırakamıorum 512mbı doldurdum siyah beyaz ve sepya ağırlıklı fotoğraflar çekiorum
makinenin herşeyini çözdüm sayılır ama şu gece çekiminde çok zorlanıorum dün ankarada oranda dondurucu bir soğuk vardı 8den 91 kadar fotoğraf çektim tv ayrında değişik enstantanelerde tripodla ama hepsi flu çıktı belkide tripod rüzgardan etkilenmiştir bilmiom enstantane yi ayarlıom diyaframı kırmızı gösterio flaş kullanmakta istemiyorum gece çekimini nasıl ayarlarım ısoyuda 50de tutuom gren olmasın die
yardımcı olursanız sevinirim
pardon 512 lik bir kartla nekadar hareketli görüntü çekilebiyor bilgisayarda görüntü büyütülüce çokbozulma oluyormu.başka makina almak istemiyorum
a520 alıcam büyük ihtimalle, şuan slr kullanıyorum biraz digital kullanıp ole dslr ye geçmeyi planladımda, makina hakkında olumsuz yada hoşuna gitmeyen özellik vb varmı paylaşırsan cok sevinirim , bide baskı aldınmı hiç makinadan kalitesi fln nası?
http://forum.netfotograf.com/dijital_kompakt.asp?msg_id=8681
Cevabın burada sanırım
Evet ordaymış linki vermen iyi oldu teşekkürler
Rica ederim
Selam arkadaşlar. Ben de birkaç gün önce a520 aldım ve zevkle kullanmaya başladım. Yalnız küçük bir sorunum var; Benim cdrom makine yazılım cd'sini okuyamadı. Netten nasıl bulabilirim acaba?
Şimdiden teşekkürler.
sayın Yamman cd şart degil.windovs da microsoft resim ve fax göruntuleyıci aynı işi göruyor
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Hs20 Türkçe Kullanma Kılavuzu Sonunda
26 Ara. 2011, 01:21 bycellist
9907912 Mar. 2017, 22:59
atakanasya -
-
-
-
-