ertemas
ertemas (üye)
İstanbul / Amatör

Samsung Digimax V700

merhaba

dogumgunumde praktica dcz 5.4 hediye ettiler optik vizörü yok diye cok tantana ettim samsung digimax v700 ile degistirmeyi dusunuyorum bu makine hakkında bilgi verirseniz sevinirim ya da baska onerebileceginiz makineler varsa da sevinebilirim
bu siteye bikac defa soru sordum ama dogru durust cevap alamadim
bu sefer yardimci olabilirseniz gercekten cok sevinicem artık

Tarih: 24 Şubat 2006, 23:17 - İp: yok
gucsav
gucsav (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

Merhaba ertemas,compact makinelerde optik vizörü pek kullanma çünkü paralaks hatası verirler.samsung v700de var ancak paralaks hatasından dolayı ben hiç kullanmadım.elektronik vizörü tercik et bence.samsung v700 ü ben kullanıyor ve oldukçada memnunum.merak ettiklerini sorarsan cevaplarını tek tek yazabilirim. teknik yönlerini zaten internetten bulabilirsin.görüntü işlemcisi gerçekten çok iyi,schenider kreuznach objektif farkını gerçekten hissettiriyor.makinenin kullanımı çok basit ancak genede alışmak gerekiyor.benim için tek eksik yönü 38-114 mm objektif ama bu sınıfta çoğu makina 38-114 aralığı veriyor.7mp kesinlikle yeterli gelecektir.a,p,s,m modlarının bulunması oldukça iyi.makine üzerinden pek çok ayarları yapabiliyor ve pek çok efektte gerçekleştirebiliyorsun.

Tarih: 25 Şubat 2006, 13:47 - İp: 212.***.**6.82
  • 1