Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Digimax S500
Merhaba arkadaşlar; fotografcılıga olan merakım uzun zamandır vardı ancak gecen günlerde bir elektronik mağgazaya girdim ve satıcı ile yapmış olduğum görüşmede bana uygun fiyat olarak Samsung Digimax S500'ü önerdi fiatı da bana uygun geldiğinden bende balıklamam atlayıp aldım. Sanki fotograf makinelerinden anlıyormusum gibi . Neyse artık almış oldum bu makine hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir makine ayrıca fiatı 350 YTL. umarım bir hata yapmamışımdır. şimdiden Teşkkkürler.
sıkma canını başlangıç için ideal.ben kullanıyorum.galeri bölümünden S500 ile çekilmiş fotoğraflara bakarsan sana bir fikir verebilir.taksitle aldıysan fiatı normal.
kolay gelsin.
Kesinlikle pişman olmazsın ve güzelde video çekimi yapacaksın bu makine ile. Hem ucuz hem kolay kullanışlı.
Güle güle kullanın makinenizi.
Eyvallah arkadaşlar yorumlarınız inanın moral oldu bana, makineye gösterdiğim bir kaç arkadaşım işe yaramaz gibi laflarda bulunca canım baya sıkılmıştı; sizin gibi fotoğrafçılığa düşkün arkadaşlardan okey almak onların düşüncesinden daha iyidir benim için. bol ve güzel fotoğraflı günler dileğiyle...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2194728 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1210701 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -