Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Digimax 430 Kullanan Var Mı
samsung digimax 430 kullanan var mı? özellikleri cazip görünüyo. tavsiyelerinizi beklerim değerli arkadaşlar.
Sayın yadiggar,
Ben de makineleri incelerken ilk gözüme takılan marka Samsung olmuştu. Özellikle 370 ve 430 modelleri. Ama www.pbase.com/cameras adresinden Samsung 430'un örnek resimlerini inceledim. Gerçi sayı olarak fazla değildi ama fikir vermesi açısından bu örnek fotoğraflar bana yetti. Daha sonra Nikon Coolpix 3200'i de inceledim ve Samsung 430'un fotoğrafları kirli ve koyu renkli geldi bana. Tabii çeken kişinin mahareti de bunlarda etkili ama o anda ben bu fotoğraflara bakarak karar verdim. Daha sonra tam manuel bir makinenin uzun süre benim fotoğrafçılık maceramı götürebileceğine karar verdim ve bir Canon A85 aldım. Benim forumlardaki konu ve cevaplarıma bakarsanız makine satın alma hikayeme ve kararsızlıklarıma tanık olabilirsiniz. Benim tavsiyem ihtiyaçlarınızı iyi tespit etmeniz ve bir süre de olsa geriye bakıp şunu mu alsaydım dememenizdir.
BURUKAY FOTOĞRAF'A DANIŞMANDA FAYDA VAR.CEVAPSIZ BIRAKMAZ SİZİ.
Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar,
Samsungun digimax 200 den sonra ürettiği en vasat makinelerden biri açık konuşmak gerekirse ben tavsiye etmem..
bende digimax 301 var. bunu almadan önce dayımın 430'u inceledim 1 hafta falan.
makro çektim vs vs..
makineyi gerçekten çok çok beğendim.
zoom lu çekimi de çok iyi idi. tabiii benim digimax 301'i göre.
yani merak ettiğin bişe varsa makineyi inceleyip söliyim sana.
istersen çektiğim bikaç fotoyuda getiririm. bi aksilik olmazsa
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2169828 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1207701 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -