Fotoğrafçılık Forumları
Pişman Oldum
Merhabalar
Arkadaşlar, pazar günü carrefour'dan pentax optio 30 aldım. Ancak sonradan biraz pişman oldum. Neden mi
1-Sesli kayıt özelliği olduğunu zannediyordum, malesef yokmuş,
2-forumlarda övülen bu makinanın üzerinde madein china yazıyor. Görünce şok oldum.
arkadaşım.. almadan önce araştırma yapsaydın bari.. sesli kayıt senin için önemli ise aldığın yere soracaksın. normalen tüketici kanunua göre 1-2 hafta içinde geri iade hakkın vardır. Çok pişmansan geri iade et.
Ayrıca made in china sana garip gelir ama günümüz koşullarında en ucuz üretim orada yapılıyor. Doğal olarak made in china hiç ilginç bir durum deil.. Bir çok bilgisayar parçasından tut, günlük hayatta kullandığın bir çok malzeme zaten çin malı..
selamlar...bende carrefourdan kodak 6330 almışstım memnun kalmadım 3-4 gün sonra iade ettim..bir sorun çıkmıyor yani..
fakat bozonunda söylediği gibi çin malı olması bir eksi değil artık hemen hemen bütün büyük firmalar maliyetten dolayı üretimlerini çine taşımaya başladılar...
bende bir optio30 kullanıcısı olarak makinadan oldukça memnunum...kolay gelsin...
carrefour 1 hafta içinde nedenini sormaksızın herşeyi iade alıyor...
amerikadan alınan nike'ların bile üzerinde made in china yazıyor
hatta amerikada bir espri vardır "özgürlük heykelinin altında bile made in china yazdığı söylenir."
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Özlem Özgür Bozlak Sanki Esir Oldum Zalim Gurbete
04 Ağu. 2021, 14:01 prodersler
0102904 Ağu. 2021, 14:01
prodersler -
-
-
-
-
-
Canonway. Com Alışveriş Yapan Oldumu_?
29 Ara. 2011, 08:04 ramazansag
4271704 Oca. 2012, 13:14
scs -
Merhaba,dsrl Hayran Oldum Desem Yeridir.
04 Kas. 2011, 23:26 alperdurkan
6180109 Kas. 2011, 07:34
merson -
-