feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

Nikon 3700 Bu Muhteşem Olabilirmi

Merhaba, eknosada 760 milyona Satılan coolpix 3700 ü almayı düşünüyorum özellikleri muhteşem. Ama gerçekten muhteşemmi. 640x480 30 fps sesli video çekiyor, 640x480 15 fps de ise süre sınırsız çekiyor. video çekerken zoom yapabiliyor.Fotoğraf baskılarının üzerine tarih atabiliyor, 3,2 mp, 3x optik nikkor zoom, 256 karta 5 saat ses kaydı, 4 cm makro, ve zaman aralıklı çekim, yani 1 -5 dakika arayla resim çekip sonra videoda birleştiriyor, çiçeklerin açılması v.b.... sadece manuel ayarları yok ancak birçok otomatik ayar manueli aratmıyor. Canon A60 ımı satıp bunu almayı düşünüyorum, doğru karar vermiş olabilirmiyim

Tarih: 9 Haziran 2004, 12:03 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar nasıl bir çözüm bulsak bu duruma?

Tarih: 14 Haziran 2005, 17:42 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bitpire bence cozum bulmak imkansiz..

eh sevgili adopro..
butun gun konusuldu duruldu; mesaj gecen seneye ait diye.. feridunb mutlaka artik 3700 modeliyle ilgilenmiyordur; cunku coktan almistir ya da baska bir makineye sahiptir..

teknosa, sabanci'nin degil mi? tezgah mali ne demek anlayamadim dogrusu.. tezgah acipda mi satiyorlar? yardimci olunmuyor demissin, ne baglamda yardimci olunmuyor? koskoca firma, neden yardimci olmasinlar adopro?
.. belki de ulasmak zordur telefon hatlarina... tabii benimkisi bir tahmin..
teknosa'dan satin alan musterin neden ne yapacagini bilemiyor?

Tarih: 14 Haziran 2005, 18:19 - İp: yok
crussor
crussor (üye)
İstanbul / Meraklı

Adopro teknosa konusunda haklı, şöyle söyleyeyim dadana;

Ben 8-9 ay önce benim makinayı almadan önce teknosa' da D70 bakıyordum, o aralarda D70'te kampanya vardı;
Body+28-100mm Nikon+256 mb SD card (evet! sd card)

Neyse, ben adamların genel merkezlerini aradım, onlara bir şekilde anlatmaya çalıştım, "bakın arkadaşlar" dedim, "verdiğiniz bu kart makinaya uyumlu değil, kullanılamaz makinayla yani, niye veriyorsunuz ki bunu, uyumlu bir kart verin" falan, adamlar bana ne deseler beğenirsin? "Emin misiniz bu kartın makinayla kullanılmadığından?" (Bana bunu soran teknik eleman bu arada!)

Sonra ancak adamlar iki ay sonra değiştirdiler yaptıkları yanlışı.

Bunun gibi birkaç olay da S7000 almayı düşündüğüm sırada başıma gelmişti ya onları da anlatırsam rezil olurlar ,neyse...

Tarih: 14 Haziran 2005, 23:13 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sd kart olayi gercekten komik crussor..
diger yandan eminim bu onlarin kulagina kupe olmustur..
..
ama bu olay heryerde var crussor.. burda da bir fotografciya gidiyorum; birkac soru soruyorum, abes cevaplar veriyorlar.. neden isi bilmeyen adamlari oturturlar anlayamadim dogrusu..
..
neyse.. teknosa yanip durur sonra demek; yaptigi yanlislari bir an once duzeltmezse tabii.

Tarih: 14 Haziran 2005, 23:43 - İp: yok
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

Arkadaşlar kendi kontrol panelimi karıştırırken 2004 de yazdığım bu konuya birsürü cevap gelmiş olduğunu gördüm.. şaşırıp içine girdiğimde ;
Haziran 2004 de sorduğun soruya
Haziran 2004 de 1 cevap
Kasım 2004 de 3 cevap
Haziran 2005 de 11 cevap verildiğini gördüm...
mail adresim o zamanlar yanlış olduğundan benimde haberim olmadı...
Okuduğumda bayağı bir güldüm , Bir sene sonra gösterdiğiniz çaba için 8 ay sonra teşekkür etmek istedim...
fıkra gibi bir olay sizde gülün bari...

Not: 3700'ü aldım .. büyük bir memnuniyetle kullandım ve sattım..... gerçi sattığımada pişman oldum.. insanın birtanede basçek küçük bir makineye ihtiyacı oluyor..

Beni çok güldürdünüz ... selamlar

Tarih: 9 Şubat 2006, 13:33 - İp: 84.***.**0.227