feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

Nikon 3700 Bu Muhteşem Olabilirmi

Merhaba, eknosada 760 milyona Satılan coolpix 3700 ü almayı düşünüyorum özellikleri muhteşem. Ama gerçekten muhteşemmi. 640x480 30 fps sesli video çekiyor, 640x480 15 fps de ise süre sınırsız çekiyor. video çekerken zoom yapabiliyor.Fotoğraf baskılarının üzerine tarih atabiliyor, 3,2 mp, 3x optik nikkor zoom, 256 karta 5 saat ses kaydı, 4 cm makro, ve zaman aralıklı çekim, yani 1 -5 dakika arayla resim çekip sonra videoda birleştiriyor, çiçeklerin açılması v.b.... sadece manuel ayarları yok ancak birçok otomatik ayar manueli aratmıyor. Canon A60 ımı satıp bunu almayı düşünüyorum, doğru karar vermiş olabilirmiyim

Tarih: 9 Haziran 2004, 12:03 - İp: yok
alonzo
alonzo (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

coolpix 3700 e 1gb sd card taktık mı
ortalama 700-800 fotograf çekeriz.
bu özelliği güzel
en yüksek pixelde öekerim o zaman

#alonzo' tarafından 07.11.2004 18:21:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Kasım 2004, 18:20 - İp: yok
exif22
exif22 (üye)
İstanbul / Amatör

feridunb A-60'ı satıp Nikon 3700 almak bence muhteşem olmaz , anladığım kadarı ile video çekim konusuna odaklanmışsın , ve seni cezbetmiş .

Fotoğraf makinası açısından sadece 2 megapikselden, 3.1 megapixele çıkmış olursun . Ayrıca A-60 a göre eksik noktaları söyleyeyim , ISO 50-200 , manual fokus yok, diyafram ve estantane öncelikli çekim yok , SD cart kullanıyor , kalem pil yerine Li-İon pil kullanıyor .

Bende A-60 kullanıyorum , hesaplı uygun teklif bile olsa A-60 ile değişmem.
A-60 dan sonra ben , Nikon 8800 veya DSLR almayı düşünüyorum .
Benim görüşüm böyle , karar elbette senin ...

Hayırlı olsun ,

Tarih: 7 Kasım 2004, 19:20 - İp: yok
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

insan suratlarını çamur-çimento karışımı bir renkte çıkarıyor-hangi ayarla çekersem çekeyim sonuç değişmedi...A60'ını satma yanlış iş yapma...

Tarih: 7 Kasım 2004, 21:58 - İp: yok
mdtt
mdtt (üye)
Yalova / Amatör

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=BWGv0VXZy1XJsnrU1JORLw

buradaki fiyatı 370 ytl bir düsün.ben de o makineyi almayı düşünüyorum

Tarih: 14 Haziran 2005, 10:41 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

mdtt;

Nereden bulup hortlattın şimdi bu konuyu. Beni de şaşırttın. Konunun açıldığı tarihi 9 Haziran görünce ben de yeni konu zannedip cevap yazdım. Sonradan baktım ki meğer 9 Haziran 2004'müş. Arkadaşlar, " şu makinayı mı alsam, bunu mu alsam?"diye 1 sene önce sorulan sorulara niye cevap yazıyorsunuz? Azıcık düşünün lütfen. Burada sorduğu soru, o kişinin ömrünün sonuna kadar gündemini meşgul etmiyordur herhalde değil mi?

#bitpire' tarafından 14.06.2005 13:42:22 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Haziran 2005, 12:06 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ben de abi ne oluyor boyle oldum.. aslinda tarihe de dikkat etmedim, okuyordum.. sonra mdtt'nin gonderdigi mesaji gorunce: "oha, teknosa'ya bak neredeyse iki misli fiyatla satiyorlarmis, 760 milyon nerede 390 milyon nerede " dedim kendi kendime.. sonra da: "insallah feridunb almamistir henuz, yoksa gercekten buyuk kazik yieyecek" diye uzuldum..
bir de kendi kendime dedim ki: "neden boyle fosillesmis modellerle ilgileniyor millet? 3700 mu kaldi piyasada artik.. hayret valla.."..
abi yok yok, ben de pes ettim artik.. nasil da desiyorlar forumu da cikartiyorlar yillik mesajlari ama.. komik valla.

Tarih: 14 Haziran 2005, 15:36 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Öyle demeyin arkadaşlar. Tarihi bir değeri var bu başlığın. Arkeolojik kazı sonucu büyük emek vererek çıkartılmıştır. Bu mesajı okuyunca başım döndü....

Tarih: 14 Haziran 2005, 15:45 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

benim tahminim, foruma yeni uye olduktan hemen sonra "forum arama" yardimiyla ilgilendikleri modelin ismini taratiyorlar.. sonra ilk gorulen konuya tiklayip cevap yaziyorlar.. abi ne diyeyim..
mdtt beni lutfen yanlis anlama, sen de kabul edersin ki komik biraz.. benim de gulmeye ihtiyacim vardi sanirim.. eminim tarihi farketmedin sende.. iste bir arkadas cikip hatirlatinca da komik oluyor..
neyse.. foruma hosgeldin bu arada.. hemen yeni bir A60 konusu ac istersen oradan devam edilsin..
...

Tarih: 14 Haziran 2005, 16:04 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

mdtt süper bir espiri yapmış oldun

Tarih: 14 Haziran 2005, 16:23 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

teknosadan alma neden geçen gün müşteri geldi nikon almış . ne yapacağını bilmiyor.o tür yerlerde satılan mallar tezgah malıdır.aldığın gibi sende kalır. bilgi alışverişi yapamassın. makina da öğrenmek isyediğin bir şey olursa sana yardım etmezler . dolayısıyle nikon bayilerinden alırsan bence daha iyi olur.

Tarih: 14 Haziran 2005, 17:16 - İp: yok