eboah
eboah (üye)
Burdur / Meraklı

Makina Seçimi / Yardım

Merhaba arkadaşlar,

İnternette fotoğraf makinalarıyla ilgili araştırma yaparken forumunuza rastladım ve bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Makinalar hakkında bilgisi olan baya arkadaş var sanıyorum.

Öncelikle yardımınızı istediğim konudan bahsedeyim. Fotoğraf dünyasına yeni girmeye çalışan ve bir o kadar bu işe meraklı biriyim. Ama profesyonel makinalarla da bir çalışma yapmışlığım ya da herhangi bir bilgim de yok.

Sizlerden ricam bana iyi bir kamera önermeniz. Tabii maliyeti çok yüksek olmazsa sevinirim. Yüksek bir ihtimalle makinayı İsrail'den alıcam. Maliyeti daha düşük olur diye düşünüyorum. Ama İsrail'den alıcağım kamera iyi midir değil midir, o konu hakkında da pek bir bilgim yok. Epey cahil ve uzağım bu konulara...

Tavsiye ve yorumlarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi günler.

#eboah' tarafından 04.10.2008 17:56:12 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Ekim 2008, 17:55 - İp: 78.***.**3.118
drvolki
drvolki (üye)
Ankara / Meraklı

Eğer hiç bilginiz yoksa once compact bir modelle başlamanızı öneririm. Nasıl olsa her zaman küçük olduğu için işinize yarayacaktır. Onunla bir süre uğraştıktan sonra SLR like veya SLR alın. Bende Sony'nin p120 modeli vardı . Şimdi DSC W-120 gibi bi sürü makina var. Kesenize göre karar verin.

Tarih: 4 Ekim 2008, 19:41 - İp: 88.***.**9.26
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Canon a570 IS işini fazlasıyla görür, sonra d-slrye geçersin

Tarih: 5 Ekim 2008, 13:06 - İp: 78.***.**5.99
eboah
eboah (üye)
Burdur / Meraklı

Çok çok teşekkür ederim

Tarih: 7 Ekim 2008, 00:45 - İp: 78.***.**3.118
h.iz
h.iz (üye)
Giresun / Amatör

Kompact objektifli sensör tercihim ccd dir ama cmos sensörleri nikon ve canon bile hala kullanıyor mp büyüyor...7mp yukarısı video ve makro özelliğ olan makina öneririm tavsiyem bu yönde küçük makinayı hep bulur çekersin ama bu tür makina ile gece çekimleri makro çekimler ve bazı hazır seneryolarıyla başarılı çekimler elde edebilirsiniz... Büyük makinalara geçmek için alt yapınız oluşur fikrimce...

Tarih: 17 Ekim 2008, 21:23 - İp: 79.***.**6.7
  • 1