murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

Makina İhtiyacı Olanlar Buyursunlar

Merhaba;
Ben d70 almak istiyorum ve Türkye fiyatları banada fazla geliyor herkes gibi... onun için makinamı abd den almak istiyorum.Bir arkadaş bana mail atmış getirebilirim diye.
Üstelik bütün makinaları ve süpper fiyatlarla.d70 e göve her şey dahil(kdv,kargo vs.)963 dolar!!
Üstelik toplu alımlarda daha indirim yaparım demiş.Bunu yazmamım nedenide hem indirim hemde vatandaşımız fazla para verip kazıklanmaması...her türlü lens, aksesuar vs.getiriyor almak isteyenler lütfen yazsın.Ben almak isteyenlere arkadaşın mail adresini veririm...

Tarih: 16 Aralık 2004, 16:54 - İp: yok
eos
eos (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

mail adresini verirsen bende bir görüşebilirim cf card lens vs. lazım bana fiyatları birde ben göriyim. Belki işime yarar bişi çıkar yanlız ben böyle birine bişey filan getirtmedim şimdiye kadar. Deneyimim yok bu konuda nasıl güvenicez karşımızdakine geniş bilgin varsa anlatırsan sevinirim.
Şimdiden saol...

Tarih: 17 Aralık 2004, 00:17 - İp: yok
trilogy
trilogy (üye)
İzmir / Amatör

Ben de dijital makine araştırıyorum. Yurtdışı alternatifini de düşünebilirim ama prosedür nasıl olacak açıklığa kavuşturmak lazım.

Tarih: 17 Aralık 2004, 15:34 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)

bana yeterince açıklama yaptı güvenilirlik konusunda ama sizde mali atıp bi konuşun..
hgö[email protected]
mail atarken murat tavsiye etti deyin ki sizde bende toplu indirimden faydalanayım

Tarih: 17 Aralık 2004, 19:29 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)

[email protected]
paranın yarısını mak.gelince veriyormuşsunuz...

Tarih: 17 Aralık 2004, 19:33 - İp: yok
pyro
pyro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bence çok dikkat et,
dolandırma ayakları olmasın yani

Tarih: 18 Aralık 2004, 01:10 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)

Merhaba pyro;
Hakan Gökduman www.etradecenter.us sitesinin ortağı gibi bi şey.Hakan Türkiye'deymiş.Buradaki satışlarla ingileniyormuş.ZAten paranında hepsini vermiyorsunuz sadece %20 sini veriyorsun.Makine gelince ya bankaya yada kargo ya veriyormuşsun paranın geri kalanını....

Tarih: 18 Aralık 2004, 14:06 - İp: yok
pyro
pyro (üye)

bence genede dikkat et , büyük paralar sonuçta, bi sakatlık çıkmasın

Tarih: 18 Aralık 2004, 22:32 - İp: yok
pyro
pyro (üye)

amazondan almak istersen belki yardım edebilirim bende

Tarih: 18 Aralık 2004, 22:34 - İp: yok
acu
acu (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba Pyro
Amazonda Türkiye için sipariş girdiğimde "This item can't be shipped to the country you selected" mesajı çıkıyor. Bu noktada mı senin yardımın oluyor?

Tarih: 18 Aralık 2004, 23:24 - İp: yok
pyro
pyro (üye)

o yeah

Tarih: 19 Aralık 2004, 00:47 - İp: yok