kado
kado (üye)
Ankara / Amatör

Kamera+fotoğraf Makinesi

Hem kaliteli fotoğraf çekebileceğim hem de kamera olarak kullanabileceğim. Dfm ler nelerdir. Ya da Dfm yerine sanyo VPC C5 gibi SD karta 640x480 MPEG4 kayıt yapan, 5 MP fotoğraf çeken bir melez cihaz mı daha iyidir. Hem fotoğrafı hem de video yu yüksek kalitede çeken cihazlar hangileridir. Önerileriniz nelerdir.

Tarih: 4 Eylül 2005, 02:22 - İp: yok
kado
kado (üye)
Ankara / Amatör

enderonur ankarada dükkanın mı var yoksa pentax mx4'ü 2. el olarak mı satıyorsun. Kamera işinde ısrarımdan vazgeçtim şöyle ki MPEG4 kayıt yapan cihazlar yerine daha kaliteli mesala MJPEG kayıt yapan ve fotoğraf kalitesi daha yüksek kompakt bir makine alacağım. Taşınması kolay olsun istediğim an foto çekebileyim. Diğer makineler hantal ve taşıması zor.

Tarih: 26 Eylül 2005, 14:52 - İp: yok
portigo
portigo (üye)
İstanbul / Meraklı

ozaman canon ixus serisini incelemeni öneririm

Tarih: 26 Eylül 2005, 16:26 - İp: yok
emirtarik
emirtarik (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili kado sanyo senin tercihin açısından bence iyi bir seçim.
hem fotoğraf hem video diyorsan profesyönel düşünmüyorsan sanyo vpc-c4 tüm ihtiyaçlarını karşılar.hem de şu an çok yüksek bir indirimle satılıyor (550 - 600 YTL Civarı)

çektiğin video görüntülerini izlemek de problem değil.
bunları birleştiren programlar da var veya medya playerde istediğin sıralayla liste yapı izleyebilirsin.ayrıca tv den de izlenebiliyor.

ben bu makineyi birkaç gün önce aldım ve memnunum.aradığım tüm özellikler mevcut.dediğim gibi eğer amatörsen tonla para vermeye gerek yok fazlasıyla ihtiyaç görüyor.

http://forum.netfotograf.com/dijital_kompakt.asp?msg_id=5506

burada makine ile ilgili yorumlar var.

saygılar..

Tarih: 26 Eylül 2005, 16:36 - İp: yok