Fotoğrafçılık Forumları
Hem Fotoğraf Makinesi Hem Kamera
arkadaşlar yaptığım araştırmalarda digital fotoğraf makinalarının sesli video çekimlerinin düşük kalitede olduğu , kameraların fotoğraf çekimlerinin de düşük kalitede olduğu söylendi.Ben her iki özelliği de iyi olan bir makine almak istiyorum.Samsung un 8mp fotoğraf çeken ve mpeg4 sesli video çen bir modeli var 550 milyon civarı.tavsiye edermisiniz? Sanyonunda benzer bir modeli var 990 ytl? Samsung mu iyidir yoksa sanyo mu?canonun da var ama 2000 YTL civarı.Yalnız bugün canon digital ftoğraf makinesi gördüm yaaılmıyorsam a530 du.sesli çekim yapıyo yüksek kaliteymiş.5mp resim çekiyor bu makine 600 ytl civarı.Bu makine kafama yatar gibi oldu ama video iyi çekmezmi acaba? fotoğraf yi çeker muhakak am ya video? Bilenler lütfen bana yardımcı olsun 100 ytl ye kadar alabilrim
Canon S2 derim. Ancak 1GB kartla 7,5 dakika çekim yapabilirsiniz (640x480 30fps olarak) ve hızlı bir kart kullanmak zorundasınız, Sandisk Ultra II SD kart gibi.
BU FORUMA SON NOKTAYI KOYUYORUM
Sevgili jülide.. Ben de senle aynı sorunu paylaşıyordum. Taa ki 5 gün öncesine kadar.. Artık benim sorunum bitti. İşte reçete.. KODAK p712.. 80 dakika kesintisiz video kaydı. Üstelik sıkı dur bir özellik var ki.. Çektiğin videoları istediğin gibi kesip, yapıştırıp montaj yapma imkanın var.
Foto özellikleri ise süper!! 7 mp.. 12x optik zoom var. daha neler.. kodak.com.tr ye gir incele.. pişman olmazsın. İnan senin ve benim alabileceğimiz bundan ötesi YOK! Bunu buluncaya kadar, sabahlara kadar gözlerim şişti
Yalnız bugün canon digital ftoğraf makinesi gördüm yaaılmıyorsam a530 du.sesli çekim yapıyo yüksek kaliteymiş.5mp resim çekiyor bu makine 600 ytl civarı
sayın jülide bilgin olsun diye söylüyorum Canon A530 yeni aldım kdv dahil 400 YTL.
Jülide hanım bi ay önce bi yardım istemiş. Ondan sonra da bi daha siteye uğramamış. Yardım için yazı yazanlara da bi teşekkür etmemiş. Ama hala sorusuna cevaplar yazılıyor, açtığı konu ilk sırada. Bayan olmak varmış şu dünyada, ne diyelim...
mstfckr61 seni tebrik ediyorum.
sevgili panctom biraz geç kalmış bu konu hakkında sanırım zaten mantıklı olan cevapları yazdığımdan da emindim.Günde yaklaşık 50 müşteri ile ilgileniyorum bazen 100 ve bunun yarısından çoğu aynı sorularla geliyor hala yüksek megapixelin daha kaliteli foto çekiceğini zanneden insanlar geliyor ve ben onlara alakasız dediğimde bana inanmıyolar ,öyle şartlanmışlar ki 3.2 megapixel olan Canon s1 i önerdiğimde -o ne yaa benim telefon 2 mp.Diyorlar
ama hata benimle aynı mesleği paylaşan ve aslında kendiside megapixelin=kalite olduğunu zanneden satış sorumlularındadır.
bende her seferinde söyliyeceğim ve söylemekten usanmıyacağım.Hem güzel foto çeksin hem güzel video çeksin hem mp3 çalsın hem ses kaydı yapsın hemde bulaşık çamaşırada yardım etsin. [>
AZYA ve MSTFCKR61..
Yaa millet komik olmayın.. Ben bu mesajı bu bayana ne zaman yazmışım baktınız mı?? bundan 15 gün önce.. Gercekten komiksiniz yaa.. Bayatlamış yemeği ısıtıp sofraya koymayalım lütfen..
AYRICA TEKRARLIYORUM. DV KALİTESİNDE VİDEO ÇEKEN FOTOĞRAF MAKİNESİ ARAYAN YOK!! VE İDARE EDECEK KADAR ÇEKEN MODELLER VAR.BU DA YETERLİ.. FOTOĞRAF ÖN PLANDA.. VİDEO İDARE ETSİN, 20-30 DAKİKA ÇEKSİN YETER!
Umarım artık başka konuları dostça tartışır,yardımlaşırız. SAYGILAR..
panctom kusura bakma ama herşeyi üzerine alınıyon. Sen 2 Eylülde yorum yazmışsın, senden 13 gün sonra yorum yazan olmuş. Yani konu açıldıktan ve tartışma nerdeyse bittikten bir ay sonra. Benim senin yorumunla ilgili bi sorunum yoktu zaten. Gerçi başka kimseyle de yokya. Neyse...
aslında bende 23 ağustos ve 2 eylülden bahsetmiştim ama neyse senin dediğin gibi olsun panctom.Ben yine şu p712 ile bi yakından ilgileniyim bu kadar ısrar ettiğine göre gerçi ne kadar da test etsem ne kadar denesem kodak a ısınamıyorum çünkü kompak makineleri gerçekten çok başarılı değiller.tabi fiyatları uygun diyeceksin ama aslında çokta uygun değiller.
bu arada canonlardada video yu kesip yapıştırabiliyorsun
haberin ola
YOK BE MSTFCKR61 BU KONUDAN DOLAYI ÖYLE KIZMADIM BEN..
Ama sen yazdığın mesaja tekrar bak.. "jülide'nin forumuna hala cevaplar yazılıyor" demişsin. Yani "cevaplar" deyince çoğul oluyor ya, ee zaten 2 kişi var. 17 gün önce yazmış olan ben ve 3 gün önce yazmış olan bir arkadaş..
Neyse.. Zaten bi konuda haklısın.. Hatun konuyu açmış ve bir daha ortalıkta görünmemiş,voltalamış Bu komik yaa.. Bayaa güldüm bu olaya..
Neyse arkadaşlar.. Hadi şu p712 ye bir el atın da, teknik testlerini inceleyek Azya marifetini göster ve bul bakalım sağlam bi p712 testi..
SAĞLICAKLA KALIN..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?
07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk
023107 Tem. 2025, 12:45
miratcenk -
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
041118 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?