Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğraf Makinası Almak İçin?
Merhaba,
Daha yeni forumunuza üye oldum. Ben büyük bir şirketin alışveriş sitesini yaptım ve herşeyi ile süper çalışıyor, fakat fotoğraf çekimini kendileri yapmak istiyorlar.
Yani anlatmak istediğim, kaliteli bir resim çekebilmek için nasıl bir fotoğraf makinası almalıyız.
Kullanacağımız ürünler genelde, çok ince işçilikli, gümüş, altın gibi takılar. Elimde olan Lumix 7.2 mp dijital makina pek iyi fotoğraf çekemedi, bize bu konuda ne tür bir makinayı öneririsiniz.
İyi çalışmalar
şu an yapmakta oldugum iş alyans pırlanta çekimi yani sizin yapmak istediginiz çekim galerimden görebilirsiniz fotografları kullandıgım tüm cihazları yazııyım ama herşey hazır olsada teknik bilgi nerde en ufak renk sapmasında beyaz ayarı yapıcak bilginiz bile varmı acaba ışık kullanmayı biliyormusunuzz Çook zor dostumm bilen birisinden yardım alın derim....
en sevdiğim fotoğraf şekli yakından ince ayrıntılı nesne fotoğrafları. sanırım sizde ürünleri çekerken bu tarz fotoğraflar çekiceksinizdir. ve bu işi en iyi yapan ürünler fujini F47 ve F50 modelleri. macroları çok başarılı.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?
07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk
022207 Tem. 2025, 12:45
miratcenk -
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
040718 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
-