Fotoğrafçılık Forumları
Fotoğraf Makinası Almak İçin?
Merhaba,
Daha yeni forumunuza üye oldum. Ben büyük bir şirketin alışveriş sitesini yaptım ve herşeyi ile süper çalışıyor, fakat fotoğraf çekimini kendileri yapmak istiyorlar.
Yani anlatmak istediğim, kaliteli bir resim çekebilmek için nasıl bir fotoğraf makinası almalıyız.
Kullanacağımız ürünler genelde, çok ince işçilikli, gümüş, altın gibi takılar. Elimde olan Lumix 7.2 mp dijital makina pek iyi fotoğraf çekemedi, bize bu konuda ne tür bir makinayı öneririsiniz.
İyi çalışmalar
bence kompakt yerine dslr bir makine almanızdır. buna ilave olarakta keskinliği çok iyi olan bir lenste lazım olur. söylediklerim yüzeysel fikirler ama bunu detaylı şekilde anlatıcak biri çıkar mutlaka...
bu işi bilen birine bırakmanızı tavsiye ederim bende..
kendiniz eger fotograf konusunda deneyımlı degilsenız tatmın edici sonuclar almanız oldukca zor..
ozelliklede elinizdeki makineyle..
Evet dslr alsanızda dünyanın en iyi makinesini alsanız da zamana ihityacınız var güzel fotoğraf için.
Ne kadar kaliteli fotoğrafla tanıtım olursa o kadar iyi reklam olur.Ismarlama ile çektirebilirsiniz fotoğraf.
Anladım, teşekkür ederim.
Tekrar Selam,
Bilginize güvenerekten soruyorum , Canon 450D serisi sizce nasıl olur. Yani bir yüzük resimini detaylarıyla çekebilmek için yeterlimidir?
Teşekkür Ederim
Lens önemli makineden ziyade...
Macro lens almanız lazım. Ama bununla bitmedi 1e1 makro lens alın
Harici flaş,tripod ve benim ayrıntılarını bilmediğim stüdyo malzemeleri gerekebilir.
adı neydi hatırlamıyorum ama çevresi tül e benzer şeffaf bir beyaz kutu vardı. içine ürünü koyup çekiyorlardı. tüle benzer çevresi ise ürünün üzerine düşen ışığı yumuşatıryordu. bilen vardır mutlaka. bence onu da inceleyin.
Herhangi bir DSLR ve o markanın 50mm 1.8 lensi bu tip çekimler için en uygun fiyatlı en kolay çözümdür.
Softbox
Yımışak kutu olmasın o Gürhan ?
heralde öyledir. pek ilgi alanım olmaqdığı için bilemedim o arkadaşın işine yarıycağını düşünüyorum eğer daha önceden bunu edinmediyse
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?
07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk
022107 Tem. 2025, 12:45
miratcenk -
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
040718 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
-