kaanzaza
kaanzaza (üye)
İstanbul / Meraklı

Fotograf Makinası Alımı İçin Yardım

Arkadaşlar 250-300 YTL param var hatta biraz daha fazlada verebilirm alabileceğim en iyi fotograf makinası konusunda kararsız kaldım çok tecrübem yok ama iyi bir makina almak istiyorum bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
İstediğim Özellikler
-640x480 video kayıtı yapabileyim
-Video kaydını sesli yapabileyim
-3.2 mega pikselden aşağı olmasın

Yardımcı olan herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Tarih: 28 Nisan 2007, 19:24 - İp: 85.***.**4.207
jackall190
jackall190 (üye)
İstanbul / Amatör

sony dsc s600 bunu al,bende bu makieden alıcam galiba çok araştırdım buna ve canon A540 ikisinden birisini alacağım..

Tarih: 29 Nisan 2007, 18:24 - İp: 85.***.**4.2
yilmaz47
yilmaz47 (üye)
Batman / Amatör

panasonic fx8 bu fiyata varmı bilmiyorum ama arkadaşım antalydan aldı.

paran yetmiyorsa içine sinmeyen makine alacağına ikinci el veya spot ,garantisiz makine al..

Tarih: 29 Nisan 2007, 18:41 - İp: 88.***.**5.160
auditiva
auditiva (üye)
İstanbul / Amatör

O fiyata KODAK EASYSHARE C743 öneririm.Hepsiburada.com'da %53 ile en çok satılan fotoğraf makinesi.Yanında 1 GB SD kart ve yüksek kapasite şarj cihazı + iki adet 2700 mAh şarjlı kalem pil de hediye.Oradaki yorumlara da bakabilirsin.Hiç kötü yorum yapan yok, herkes çok memnun.Özellikleri de çok iyi.Yine de özelliklerine bakmayı unutma.

Tarih: 29 Nisan 2007, 20:07 - İp: 85.***.**2.37
juniorx
juniorx (üye)
İstanbul / Amatör

senin ilacın kesinlikle canon A530. bu makinayı al, senin limitinde, tam senlik bir makina. aradığından fazlasını bulacaksın. çektiğin fotolara bakarken yüzünün istem dışı olarak güldüğünü hissedeceksin. tüm arkadaşların, akrabaların arasında sükse yapacaksın. kompakt sınıfın lideri şu an canon A serisi. ve neden olduğuna da hiç şaşırmıyorum. kesinlikle hak ediyor. ben de ağabeyi A630 düşünüyorum. benim limitim de 450 civarı. bir süredir her ayrıntısıyla kompakt sınıfı inceliyorum ama kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp geldiğim yer canon A serisi. şimdi diyebilirsin ki bu da marka fanatikliği yapıyor hayır. aslında ben de 530 veya 540 düşünüyordum ama limitimi yüzde 50 yukarı çekebildim ve 600 serisinin mükemmel olduğunu gözlerimle gördüm. canon fanatizmine gelirsek böyle birşey yok, aksine 10 ay önce canon A430 aldım, acemilikten gidip zeytin domates alır gibi aldım ama çok çektim bu makinadan, kafayı yedirdi bana, ağlamak istediğimi defalarca bilirim. çünkü otomatik moda tapan bi alet. manuel diye birşey yok. loş ortamda ve gece çekiminde berbat. güneş battı mı tavuktan bile kör bir makina. ama ne alırım diye düşündükçe dönüp dolaşıp yine canon'a geldim. üstelik limiti artırınca da aynısı oldu bu sefer de 630 en iyisi olarak ortaya çıktı. interneti dolaş, heryerde canon a serisi konuşuluyor ama 500 ve 600 serisinden şikayet eden bir Allah'ın kuluna rastlamadım, çıkmaz da. hele 600 serisi, mesela 630 sahibini dslr sınırına kadar rahatlıkla taşıyacak bir makina. umarım 530 alır ve kullanıp gülümsedikçe beni de hatırlarsın. iyi akşamlar.

Tarih: 6 Mayıs 2007, 02:00 - İp: 88.***.**7.146
  • 1