natinn
natinn (üye)
Bursa / Amatör

Düsüncelerinizi Bekliyorum

merhaba ben amatör bir fotografcıyım.
ancak iyi bir makineyesahip değilim. gercekten iyi bir makine almak istiyorum ancak manuelmi digitalmi henuz karar veremedim. sizden ricam bana tavsiye edeceğiniz bir marka,modeli ve digitalmi yoksa manuelmi almam yolunda tavsiyeleriniz. tesekkür ederim..

Tarih: 18 Mart 2006, 16:00 - İp: yok
arda.ates
arda.ates (üye)
İstanbul / Amatör

Valla ben şahsen sadece bi analog makine ile yetinemedim, olmuyo yani, çekiyosun çekiyosun bastırmadan göremiyosum merak ediyosun pozları, tabiki baskı ve film parası da cabası, o yuzden fuji s9500 alıyorum bugun siparişide verdim bile

Önce ne tür fotoğraflar çekiceğine karar verip ve bütceni de ayarlayıp ona gore makina arayışlarına girmek daha mantıklı bence, tabi bu araryış baya meşakkatli bi iş, sürekli fikir deişirmeler fln

Şu link eminim bi nebze yardımcı olucaktır okumanı tavsiye ederim
bu link

Kolay gelsin

Tarih: 18 Mart 2006, 16:13 - İp: 81.***.**7.201
esoes
esoes (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

sadece şunu bilmeni isterim 35 ytl lik kodak makineler var ya+2tane film hediyeli olanlar onlar inanki 400-500 ytl lik dijitalden ii çekiyor bana göre ona göre hesabını yap

Tarih: 19 Mart 2006, 00:51 - İp: 85.***.**6.124
guleryuz
guleryuz (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili arkadaşım,
forum içinde buna yakın yüzlerce soru var.. oncelikle onları okumanı tavsiye ederim. bu soru cok göreceli kişiye göre değişken bir soru. analog mu?? dijital mi?? bence ikisininde yeri ayrı.. dijital dünyanın kolaylıkları tartışılmaz.. amatörsen eğer orta format zoomu 10-12 x 5-6 mp bir cihaz senin tüm işini görür. kolay gelsin..

Tarih: 19 Mart 2006, 12:50 - İp: 195.***.**4.250
  • 1