pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dslr Leri Kıskandıran Iso Başarısı

Fuji FinePix F30
tesadüfen fotoğraflarını gördüm. Bu kadarıda artık abartı olmuş. Nerede ise konica minolta 5d ve nikan d50 ile aynı ıso başarısını göstermiş. Bu kadarı bir kompakta fazla bence.yüksek ısolarda bile tertemiz fotoğraflar vermiş. Fujiyi tebrik ediyorum.
bakanız:
http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_f30-review/index.shtml

Tarih: 30 Haziran 2006, 02:24 - İp: 88.***.**5.54
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey o kadar da degil.. eger ki dedigin makineler kiskanirlarsa isin icinde birsey vardir demektir..
saka bir yana, bir kompact icin harika tabii..

Tarih: 30 Haziran 2006, 02:53 - İp: 62.***.**2.10
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

valla epey iyimiş pazarbeyciğim ee nede olsa 9500 ü de yaptılar. iyi olmasa sen alırmıydın
yalnız merak ettim canondan fujiye kac paraya transfer oldun. fuji seni alarak pazardaki payını yüzde on artırmayı planlıyormuş. duyumlar bu yönde

Tarih: 30 Haziran 2006, 03:58 - İp: 83.***.**1.151
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

iborotti yanlis biliyorsun.. pazarbey ve ben hala daha canon'dayiz.. kimseye de kaptirmayiz yerimizi..
(saka bir yana boyle konusuyoruz, millet de bizleri gercekten canon'un adami falan sanacak.. adamlardan gecenlerde bir kullanim klavuzu istedim 350d'nin, 25 ytl gonder verelim dediler.. zaten turkiyedeki kazik fiyat politikalarindan dolayi nasil canon denebilir ki.. bundan sonra canon mu? hasaaa.. ama iste ne dersek diyelim, adamlar yapiyor.. )

Tarih: 30 Haziran 2006, 11:20 - İp: 62.***.**2.10
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

şimdi dadanagast yeme bizi senin stok bölümü pazarbeyinde pazarlamacı muduru oldugunuzu hepimiz biliyoruz. ama canon yanliş politakayla sizleri kaybetti.
saglık olsun ne diyelim benim sonyle aram iyide bana bir teklif gelmiyor

Tarih: 30 Haziran 2006, 15:29 - İp: 83.***.**8.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yav iborotti sendende birşey kaçmıyor valla. Allahtan kanarya adalarındasında sesin fazlı çıkmıyor. ( Gerçi dadanagastta ingilterede ama sesi hiç kesilmiyor maaşallah)
Dün gece 3. bir makina olarak küçük birşey bakıyordum. Aklımda kodak 2 lensli makina vardı. Ona baktım hiç iç açıcı değildi. 135 foto cekiyormuş şarjı ile.
Fuji yi gördüm bir baktım 580 foto çekiyor.
Fotoğraflarını görünce hasta oldum. ıso 800 bile çok iyi. Bu kadar olmaz dedim. Hatta karşılıştırdım olypus evolt e-500 den daha iyi bir ıso performansı var. Nasıl bir kompak makina bu başarıyı sağlar anlamadım.
Fuji süper ccd işini iyiki yapmış.Eminim yakında bu sebeple sensör piyasasında bir numara olacak. Çünkü minnacık sensörden dslr gibi netice alıyorsa kocaman sersörler ürettiğini düşünün .O zaman ıso 6400 hatta 12800 belki dahada yukarılara çıkmak mümkün olacaktır. Bu çok iyi değilmi.

Tarih: 30 Haziran 2006, 16:20 - İp: 85.***.**0.27
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bu konuyu kompact alma bolumune tasiyacagim, sonucta kompact bir makine hakkinda konusuyoruz..
...
ibrahim, hadi hadi.. sony'le cidden hala daha anlasamadin mi? gercekten uzuldum.. o kadar sony h1 aldin bir de, yazik valla..
gel sana canon makine alalim.. canon hemen is de veriyor makine alanlara..

Tarih: 30 Haziran 2006, 16:31 - İp: 62.***.**2.10
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

haklisin pazarbey.. ufacik sensorden o basariyi yakalayabiliyorlarsa, sensorun daha buyuguyle neler yaparlar, fuji bilir..
sanirim fuji de photokina'da iyi bir cikis yapmaya hazirlaniyor.. belki de kimbilir, ibrahimi bile fuji calisani yapar..

Tarih: 30 Haziran 2006, 16:46 - İp: 62.***.**2.10
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey hocam canarya adaları bitti biz artık balear adalarında yasıyoruz mallorca yani
turkiyeden dönüşte direk buraya geldik bekleriz tatile
dadanagast sana bir sır verecem gecen gün sony 4 olagan toplantısındaydım simdiki hedefimiz canonu satın almak sonrada nikonu alacaz. 2015 de tekel olacaz dfm de ondan sonra da zam yapacaz sımdilik uzcuza veriyoz cononu ve nikonu batırmak icin
beni de o zaman genel müdür yapacaklar

Tarih: 30 Haziran 2006, 19:32 - İp: 83.***.**8.10
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

bu arada pazarbey millet degisik sart ve kosullar icin lens alır sen kosullara göre bir makina alıyorsun
birde kusurumuza bakma cıvıttık hemen sanki serbest kursudeymiş gibi

Tarih: 30 Haziran 2006, 19:49 - İp: 83.***.**8.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sizin hakkınızdan ancak flassv gelir.Biz burda ciddi ciddi bir devrimden bahsediyoruz siz eyleniyorsunuz.
fujinin üreteceği yeni slr sensörlerinin çok yüksek ısolara kadar çıkabileceğinden bahsediyorum.NErede ise aksam karanlığında tertemiz fotoğrafları flaşsız çekebileceğiz.
Bİzim slr işi gün geçtikçe erteleniyor.
posotife bir soralım bakalım fuji giriş seviyesi veya orta formatta bir makina düşünüyormu.Özellikle bu yeni sensörlerle.
Yada 9500 veya 5600 e bu sensörlerden koyarlarmı.Yanılıyor olabilirmiyim diye tekrar 800 ısodakif fotoğrafa bakıyorum. Tertemiz. 5600 veya 9500 ünküler gigibi değil kesinlikle. çok daha temiz. özellikle 9500 de çok iyi olur bu sensör.
BU arada muhabbetiniz daim olsun. Birde bence bu makina kompak olmakla beraber dslr lerle ilgili olmalıdır.Çünkü ıso olarak onlara çok yakın.Bu yüzden burda açtım.

Tarih: 30 Haziran 2006, 20:41 - İp: 85.***.**0.27