tulinergun
tulinergun (üye)
İstanbul / Amatör

Digital Kamera Seçim

Merhaba,
Acemi bir amatör fotografçıyım. Mesleki amaçlı iyi yakın çekim yapabilen ancak kullanımı basit bir kameraya gereksinimim var ama karıncayı net çekecek kadar iyi olmalı. Çoğunlukla gündüz ve makro çekim amaçlı. Daha önce Kodak kullandım, üzerine raftan roman düştü ve bu darbeyle onarılamayacak hale geldi. Internette bulduğum 4 modelden birine karar veremiyorum. Canon powershot pro1, canon powershot G6, Sony cybershot DSC-F828 bir de Nikon Coolpix 8400 ya da 8800. Beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Tarih: 9 Şubat 2005, 01:01 - İp: yok
yalcin1
yalcin1 (üye)
Bursa / Meraklı

Merhaba ben de yeni uye oldum ve sizin gibi ben de bir makina almak istiyorum ama hic bilgim yok.Dijital kamera secim diye baslik gorunce sevindim ama maalesef hic yanit yoktu.Ben 1 hafta icinde dubaiye giden bir tanidiktan siparis yolu ile makina getirtmek istiyorum.Hem zamanim hem bilgim yok eger siz bir makinaya karar verirseniz bana mesaj atarmisiniz.Anladigim kadari ile siz epey arastirmissiniz.Ben bu sitede degisik herkese yazip fikir almak istemiyorum cunku herkesin tercihi farklidir.Size yazmamdaki sebep ayni makine beklentisinde olmamiz. bana 1-2 model ismi verirseniz sevinirim.Makineyle web sayfasi duzenleme ve poster basma isi yapmak istiyorum. fiati onemli degil. Simdiden tesekkurler.

Tarih: 11 Şubat 2005, 15:54 - İp: yok
tulinergun
tulinergun (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,
Ben bugün Sony G150yi denedim. Çok iyi ışıkta standart çekimde performansı idare eder. Küçük, kullanımı kolay. Ancak optik zoomu yetersiz.(3X). Makro çekimde ve biraz az aydınlık yerlerdeki çekim sonuçları parlak değil. O yüzden daha çok Canon poweshot pro1 ile nikon coolpix 8800 arasında kaldım. Ama bir-iki gün daha araştıracağım. Ben de Dubaiden getirteceğim. Karar verir vermez yazarım.

Tarih: 11 Şubat 2005, 22:05 - İp: yok
  • 1