Fotoğrafçılık Forumları
Canon Eos 350d
Herkese merhaba,
Canon EOS350D almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
eos3000'den sonra 350D tam bir ilac gibi gelecek sana..) Digital'in artilarini saymakla bitmiyor.. tabii sen gel bunu bir de film fanatiklerine anlat.. senin kameran gele de bakalim hangi lensleri alacagimiza..
)
Dadanagast çok iyi oldu. Juggler pek görünmüyor bu günlerde. Juggler'e de çok şey borçluyum . Üşenmeden her türlü sorularımza cevap veren arkadaşlara da ... Foruma böyle renkli konularla girmen bizim gibi amatörlere çok faydalı oluyor.
Makrolara fena halde kafayı takmış bulunmaktayım. Makro'da mm.'si ne kadar yüksek olursa o kadar uzaktan çekebiliyormuş. Ürkek börtü böceklerde ve damla çekimlerinde çok önemi var bu mesafenin. Şu an ilgilenmiyorum diyorsun ama işin içine girdin artık. Makinada ne öğrendiysem makro çekimlerinde öğrendim. Makrolar çok öğretici oluyor. Aklında bulunsun şimdiden Dadanagast
Bir de zoom objektiflerde yansımalar çok olduğundan kalite kaybı oluyor diyorlar. Benim da aklımdan geçen (eğer alırsam)zoomlu makro ve zoomlu tele objektif almak... vs. bir sürü çözülmesi gereken çok bilinmeyenli denklem var Çözümü bu forumda arayıp paylaşırsan bizde yararlanmış oluruz Dadanagast kısaca ...
Arkadaslar herkese tesekkur ederim. Uzuuun dusunmeler sonucu nikon D70 aldim.
Halen makinayı çözmekle uğraşıyorum.
Tekrar teşekkürler...
Yahu adam oturmuş üşenmeden sayfa sayfa 350D'yi öven yazı yazmış. Hiç aklımda yokken ben bile dolduruşa gelip neredeyse 350D alacaktım. Sen 350D almayı düşünürken ne oldu da gittin D70 aldın? Madem D70 alacaktın niye yordun adamı bu kadar yazık değil mi?
Dogru valla haklisin ) Ben cok kararliydim canon almakta ama beynimi yikadilar...hatta tip olarak canonu daha cok begenmistim...dun fotograf fuari vardi ya orda koptu hersey
aldim ve ciktim
Hayırlı olsun. Alıncaya kadar zorluk. Aldıktan sonra memnun kalmaman imkansız. Her makinanın + 'ları ve -'leri var. + tarafından bak ve - özelliklere kulak asma. Tabi aldıktan sonra. Alıncaya kadar her konuda kulağın delik olması gerekiyor
dadanagast ve steroid i tebrik ederim. bende olympus E300 almıştım fakat 350D ye dönebilirim aslında aklım 350D de fakat
bütçem E300 diyor.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
150125 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
-
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
093930 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Youtube Shorts Videosu Nasıl Yapılır
26 Eki. 2022, 12:55 prodersler
0106726 Eki. 2022, 12:56
prodersler -