fatihfx
fatihfx (üye)
İstanbul / Amatör

Canon A300 Aldım, Yorumlarınız ?

a300 aldım ikinci el, 1 yıl daha erkayalardan garantili, 200 milyona aldım. daha 2-3 tane çekebildim, çünkü pilim yok , acilen şarjlı pil alıcam ilk olarak şarjlı pil ve şarj makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum.

ayrıca kameranın kullanımı menüleri falan çok karışık geliyor şu an, daha önce mustek mdc3500 kullanmıştım, neredeyse kullanım kılavuzuna hiç bakmadım, ama bu zor geliyor.

bu kameranın 2.0 firmware si varmış ama bir arkadaş yüklemiş ve beğenmemiş bazı ayarları gitti yenileri ise hoş değil diyordu. bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

ayrıca kamerayı win98 de bir disk gibi göremiyorum. illaki programıyla almak zorunda kalıyorum resimleri.

şimdi windows 2003 e bağladım kamerayı gördü ama yinede disk olarak görmüyor. bu kamera sanki bir diskmiş gibi görünemezmi. (twain ve wia driverler yüklü)

ayrıca kamera yazılımlarının full sürümlerini netten indirecek bir yer yokmu ? sadece updateleri var canon sitelerinde.

bakalım biraz kullandıkça alıcaz makineye. hep zoom zoom diyip duruyordum herkesde zoom olsun istiyor fakat şöyle bir düşündümde zoom bana lazım değil, zaten gelende ev çekimi yapıyorum, dışardada yine zooma ihtiyacım yok, hem makine 5.1 diital zoomlu ve dijital zoom 2-3 x seviyeye kadar çok başarılı.

neyse iyimi yaptım kötümü bilemem aldık işte

Tarih: 18 Kasım 2004, 10:45 - İp: yok
fatihfx
fatihfx (üye)
İstanbul / Amatör

kadıköy yazıcıoğlundan, orda heryeri gezdim arkadaşlar. 8 milyon ile 11 milyon arasında satılıyor iki tanesi. benim aldığım yer 10 a veriyordu, şarj cihazını alınca dedimki ikisini 8 den verirsen 4 tane alayım senden adamda verdi, gerçi vermese değişen bişeyde yoktu, 8 e veren bir yer var oda yazıcıoğlunun hemen sol tarafından girilen bolca cd satılan yerdeki dükkanlarda biri.

 

Tarih: 19 Kasım 2004, 14:04 - İp: yok