antipragma
antipragma (üye)
Ankara / Haber Fotoğrafçısı

Buyurun Canon S1 Kullanma Kılavuzu

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 9 Aralık 2004, 17:50 - İp: yok
legend1907
legend1907 (üye)
İzmir / Amatör

antipragma forumdan attığın mailler bos gözüküyor. bomboş sayfa cıkıyor.

 

Tarih: 11 Aralık 2004, 17:31 - İp: yok
maksay
maksay (üye)
Bolu / Amatör

Antipragmaya gayretlerinden dolayı teşekkürler.
Netfotograf.com bize Fotoğraf makinalarının nasıl kullanılacağını anlatan bir forum açsada.bizde kendi yaptığımız anlatımları Zipli ve jpg olarak yayınlasak iyi olmazmı?

 

Tarih: 11 Aralık 2004, 18:09 - İp: yok
lonewolf
lonewolf (üye)
İstanbul / Meraklı

Bu işin suyu çıktı ..
Şu an gördüklerimin Kadıköy Yazıcıoğlu İşhanı önünde " CD lazım mı abi?" diye dolaşanların yaptıklarından bir farkı yok bence..
Neticede çok değil, 1 ay önce dijital fotoğraf makinesi seçimimde yararlı olacağını düşündüğüm için katıldım bu foruma. Faydalı da oldu.
Ama forum giderek "Ben xx'in Türkçe kılavuzunu kopyaladım isteyen alsın xx'in distribütörü de kahrolsun" benzeri şeylerle doldu. Ben distribütörlerin avukatı değilim , ayrıca web sitesinde Türkçe kılavuz sunmayan tek distribütör Erkayalar değil. Ayrıca şu an yapılanın "Hey, bende Windows'un son versiyonu var, isteyen şu adresten indirsin" demekten çok az farkı var... .

 

Tarih: 12 Aralık 2004, 00:16 - İp: yok
limbo
limbo (üye)
Ankara / Amatör

bir arkadaşımız korsan cd ye benzetmiş yapılanları... bu olaya nasıl baktığınıza bağlı... Mesela open source (açık kaynak kod) vardır ki ben hastasıyımdır. Bende arkadaşın yaptıklarını bir linux tavrına benzetiyorum.

 

Tarih: 12 Aralık 2004, 04:08 - İp: yok
antipragma
antipragma (üye)
Ankara / Haber Fotoğrafçısı

Hiç kimse olaya Burkay gibi yaklaşmıyor. Burkayın gözünde herkes hırsız : Nasıl mı? Hiç kitabevlerinden, kırtasiyeden kitap alıp birine okuduktan sonra bedava veya ödünç verdiniz mi? Hiç kimse buna hayır demeyecektir o zaman bu da hırsızlık. O kişiye o kitabı vermeseydiniz o kişi o kitabı parayla satın almak zorundaydı. O kitabı alan da aynı kitabı 100 kişiye aynı yolla verdi. O zaman o 100 kişi hırsız mı? Yine gazete aldınız 50 kişi okudu o gazteyi. 50 kişi hiç para ödemedi. Eğer o gazete o kişilere verilmeseydi o 50 kişi o gazeteyi satın alamak zorundaydı. Örneği arttırmak mümkün... Burada herkes hırsız yani? Olaya bir sömürgeci, emperyalist ve ticari kaygılarla yaklaşıyorsunuz.Beyler bu olayda parayla satış yapılmıyor?Ben kılavuzların hiç birinden para almıyorum. Hırsız kim burada? Bu yaklaşım doğru mu? Herkes hırsız gözüyle bakan bir insan Canon temsicisi değil Spontone Canon'un Conan'lığını yapmaya çalışan bir insan? Suyu çıktı diyenler çözüm üretmek yerine sadece sataşma isteğinde bulunan insanlardır. Az gelişmişlikten kurtaralım kendimizi. Tavsiye ! Hiç sorun yok mu ortada? web te yayınlamama hususunsa aykırı bir durum görmüyor musunuz . Bir tek Canon değil bir çok marka aynı metodu uyguluyor. Yanlışlık yok mu? Türkçesinin web'te yayınlanması hususunda bir çaba göstermeyelim mi? Şu forumsa açılan konuların büyük bir çoğunluğu Türkeç kılavuz web'te yayınlamadığından. Admin seni tenzih ediyorum sen haklısın davanda. Burası web karşıdaki insan yok herşey sanal değil. Burkay utan bu yaklaşımından. Para ile satsam haklısın.

#antipragma' tarafından 13.12.2004 11:18:41 tarihinde düzenlendi.


#antipragma' tarafından 13.12.2004 11:28:02 tarihinde düzenlendi.


#antipragma' tarafından 13.12.2004 11:38:22 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 13 Aralık 2004, 11:19 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili Antipragma,
Hala anlamıyorsun!! :"Hiç kimse olaya Burkay gibi yaklaşmıyor. Burkayın gözünde herkes hırsız : Nasıl mı? Hiç kitabevlerinden, kırtasiyeden kitap alıp birine okuduktan sonra bedava veya ödünç verdiniz mi? Hiç kimse buna hayır demeyecektir o zaman bu da hırsızlık. O kişiye o kitabı vermeseydiniz o kişi o kitabı parayla satın almak zorundaydı. O kitabı alan da aynı kitabı 100 kişiye aynı yolla verdi. O zaman o 100 kişi hırsız mı? Yine gazete aldınız 50 kişi okudu o gazteyi. 50 kişi hiç para ödemedi. Eğer o gazete o kişilere verilmeseydi o 50 kişi o gazeteyi satın alamak zorundaydı. Örneği arttırmak mümkün"

Evet örneği artırmak mümkün ...Berber salonundakiler, lostra salonundakiler hele hele kütüphaneler??? Antipragma bir kitap alır okuduktan sonra istediğin kadar kişiye daha verebilirsin bu senin insancıllığını gösterir Ama ne zaman ki o kitabın fotokopisini çeker o fotokopileride dağıtırsın işte o zaman suç işlemiş olursun! Senin yaptığın bir klavuzu herhangi bir teknikle internet ortamına aktarmak ve herkesin bir kopyasını almasını sağlamaktır .Yani bir nevi fotokopi ile çoğaltmaktır...Örneğin Renan DEMİRKAN 'ın bir romanını okudun ve bu kitabı başka bir arkadaşınla paylaştın ne kadar güzel bir davranış...Ama o romanı tutar scanner ile tarar ve bir siteye atarsan ve bunu da herkese "falanca adreste var down load edebilirsiniz " dersen durum değişir...Hele birde bunu para karşılığı yaparsan ki bunun adı (korsan yayıncılık)'tır yandın!!...Yaptığın işin yasal olmayan yanı bu !!!

#burkay' tarafından 14.12.2004 01:21:30 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 13 Aralık 2004, 23:42 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Ben ve sevgili eşim yaklaşık 800 'e yakın kitabımızı çeşitli yerlere bağışladık o kitaplardan şimdi tanımadığımız bir çok kişi yaralanıyor bence iyi bir iş yaptık ama o kitapları tarayıpta internetten yayınlasaydık suç işlemiş olurduk çünkü o kitapların yayın hakkı bizim değil!!
"Olaya bir sömürgeci, emperyalist ve ticari kaygılarla yaklaşıyorsunuz.Beyler bu olayda parayla satış yapılmıyor?Ben kılavuzların hiç birinden para almıyorum. Hırsız kim burada? Bu yaklaşım doğru mu? Herkes hırsız gözüyle bakan bir insan Canon temsicisi değil Spontone Canon'un Conan'lığını yapmaya çalışan bir insan?" demişsin..Cidden saçmalamışsın sevgili antipragma ! Ben canonun temsilciliğini sadece teknik servis olarak yapıyorum eğer burda söz konusu olan başka bir firmanın kılavuzu olsaydı yine karşı çıkardım ...Ben hukukun üstünlüğüne inanıyorum...Bu sitede hepimiz bir şeylerin mücadelesini veriyoruz Sevgili Mersun ,Sevgili abice,Sevgili jugler,sevgili pyro,sevgili nusret03 , sevgili dadanagast (anlaşamıyor olsak bile .. ) isimlerini anımsayamadıklarım dan özür diliyorum.... herkes bildiğini tecrübelerini paylaşıyor faydalı olmaya çalışıyor...Eğer ortada bir hata varsa bu hatayı yanlış yapana anlatmak yine bu hatayı bilenlere düşer....
" Az gelişmişlikten kurtaralım kendimizi." demişsin ağzına sağlık sevgili kardeşim hepimizin çabası bu zaten yoksa kimseyle bir sorunumuz yok !!




#burkay' tarafından 14.12.2004 01:24:35 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 13 Aralık 2004, 23:44 - İp: yok
balkes10
balkes10 (üye)
İzmir / Amatör

sevgili kardeş, canon a95 için s1 kullanma klavuzunu tavsiye etmişsin. acaba ikisi de aynı mı? ben indirmeye çalıştım fakat link kapanmış herhalde beceremedim. mümkünse mail adresime gönderebilirmisin. ben izmir'deyim. tanışmakta fayda var. sen neredesin. saygılar.

 

Tarih: 14 Aralık 2004, 09:54 - İp: yok
tumen
tumen (üye)
Antalya / Amatör

antipragma size iyi gunler diliyorum...kullanma kilavuzu calismanizdan oturude sizi kutluyorum.ben su anda rusyada bir sirketin yoneticisi olarak calisiyorum ve canon s1 modelini almayi dusunuyorum burda 550$ civari bu makina.oncelikle bu makinayi tavsiye edermisiiz.beni video cekim kapasitesi ve kalitesi etkiledi yaniliyorsam bana yardimci omanizi rica edicem sizden.Ve kullanma kilavuzuyla ilgili verdiginiz adreste site hata veriyor oyle zannediyorum artik yayinlamiyorsuzun.sizden ricam bunu tekrar yayinlayabilirmisiniz.

 

Tarih: 14 Aralık 2004, 11:43 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

 

Tarih: 19 Aralık 2004, 20:24 - İp: yok